SPORTURI  »  ALTELE  »  GALA ANST

Călătorie în timp » 100 de ani de la înfiinţarea “Federaţiei Societăţilor Sportive din România”

Ilie Năstase a fost glumețul
serii: “Nadia a luat 10 la
gimnastică, Hagi a avut tricoul
cu numărul 10, Țiriac e de 10 în
afaceri, iar eu am luat 10 la
prostie. Toți sîntem de zece” +3   FOTO
Ilie Năstase a fost glumețul serii: “Nadia a luat 10 la gimnastică, Hagi a avut tricoul cu numărul 10, Țiriac e de 10 în afaceri, iar eu am luat 10 la prostie. Toți sîntem de zece”

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 decembrie 2012 22:08

Gala ANST a adunat ieri zeci de campioni si conducători ai sportului românesc. Seniorul a fost Nicu Alexe (85 de ani), iar junioara, gimnasta Larisa Iordache (16 ani)


Sala Polivalentă din Bucureşti a fost ieri aproape plină, dar nu a fost programat nici un meci de handbal sau orice altă competiţie sportivă. Arena a găzduit ieri Gala ANST dedicată celebrării unui centenar de activitate a instituţiei sportului din România, a 100 de ani de la înfiinţarea Federaţiunii Societăţilor Sportive din România.

Au urcat pe scenă toţi preşedinţii de federaţie naţională, fiecare la braţ cu cîte un campion. Viorel Păunescu şi Camelia Potec, Ana Pascu şi Mihai Covaliu, Sorin Babii şi Alin Moldoveanu, Adrian Stoica şi Sandra Izbaşa, Elisabeta Lipă şi Georgeta Andrunache.
Cel mai în vîrstă invitat al galei ar fi trebuit să fie generalul Marin Dragnea. În vîrstă de 89 de ani, cel care a condus atît Comitetul Olimpic Român (1974-1984), cît şi Comitetul Naţional pentru Educaţie Fizică şi Sport (1974-1977 şi 1981-1984) nu a ajuns la festivitate. Statutul de senior al evenimentului i-a revenit lui Nicu Alexe (85 de ani), cel care a condus în anii '60 Centrul Naţional al Cercetării Problemelor Sportului, dar şi Federaţia Română de Haltere. La două mese depărtare s-a aflat mezina galei, gimnasta Larisa Iordache (16 ani), medaliată cu bronz olimpic cu echipa la Londra 2012. Le-a avut alături pe colegele sale de lot, Sandra Izbaşa, Cătălina Ponor, Diana Bulimar.

"Nu ştiu dacă în 2016 o să mai fiu prim-ministru, dar la Rio vreau să merg neapărat"
Victor Ponta

"ANST a adunat la un loc tot tezaurul românesc şi pentru asta trebuie felicitat"
Ion Ţiriac

"Faceţi ceva, oameni buni, ca să nu moară un fenomen care ne-a adus atîta glorie!"
Mariana Bitang

"Doamnă Carmen Tocală, vă felicit că nu arătaţi aşa de rău pentru vîrsta de 100 de ani!"
Ilie Năstase

Moldoveanu, cel mai bun
Premiere. Campionul olimpic la tir, Alin Moldoveanu, a fost desemnat sportivul anului 2012 al Clubului Sportiv Dinamo. La premierea care a avut loc, ieri, la sediul MAI, au mai fost recompensaţi Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar (gimnastică), Corina Căprioriu şi antrenorul său Florin Bercean (judo), echipa de sabie formată din Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu, Gelu Zalomir şi antrenorul Mihai Covaliu, canotoarele Ioana Rotaru, Camelia Lupaşcu, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Viorica Susanu, Georgeta Andrunache şi Talida Gdoiu, precum şi antrenorul Mircea Roman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează