SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI ALPIN

Capcană pe pârtie » Mikaela Shiffrin a câștigat proba de slalom de la Maribor

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 00:00

Mikaela Shiffrin, liderul din Cupa Mondială, a câștigat ieri proba de slalom de la Maribor, după ce o poartă a împiedicat-o de mai multe ori în timpul coborârii.

Pentru sporturile de iarnă e deja mijlocul sezonului, iar figura care a dominat până acum este cea a americancei Mikaela Shiffrin. O tânără de 21 de ani care a promis multe în adolescență și de câțiva ani adună victorii.

Ieri, etapa de Cupă Mondială de la Maribor, ea s-a impus în proba de slalom, unde este specialistă, după ce o poartă de care a trecut corect s-a desprins și a urmărit-o pe traseu.

"Am trecut de mai multe ori peste ea și tot îmi apărea în cale, dar am reușit să merg mai departe. Mă bucur că nu mi-am pierdut schiurile și am rămas în picioare", a spus ea. Shiffrin a câștigat cinci din cele șase curse de slalom ale sezonului.

Grație acestor succese, plus cele două de la slalom uriaș, ea este lider confortabil în ierarhia mondial generală, cu 948 de puncte, dar nu pare foarte mulțumită de ce i se întâmplă în acest sezon.

"Nu am schiat așa cum știu eu, nu m-am apropiat nici măcar puțin de ce sunt eu în stare. Și asta e dezamăgitor. Acum nu sunt fericită dacă doar câștig, vreau să o fac schiind bine", a spus ea.

Campioana olimpică la slalom de la Soci a ajuns la 27 de victorii în Cupa Mondială, un total care o clasează pe locul 11 într-un top all-time al succeselor în Cupa Mondială, o ierarhie condusă de Lindsey Vonn, care a adunat 76.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează