SPORTURI  »  ALTELE  »  SOCIAL MEDIA

„M-a ajutat un pakistanez” » Cum a reușit Cătălin Moroșanu să depășească problema care l-a măcinat timp de un an: „Să nu vă jucați cu social media”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2023 18:22 / Actualizat joi, 03 august 2023 18:52

Cătălin Moroșanu (39 de ani), fost luptător de K1, a povestit cum a reușit să treacă peste faptul că hackerii i-au spart contul de Facebook. 

În ianuarie, fostul sportiv, care acum deține o școală de lupte și e implicat în organizarea de gale de kickboxing, a povestit cum i-au fost sparte conturile de Facebook și că suferea din această cauză. 

Acum, Moroșanu a povestit cum a reușit să-și recupereze conturile. 

Cătălin Moroșanu: „Mi-a fost spart contul de Facebook de către niște vietnamezi. Și abia după un an l-am recuperat”

„Mi-a fost spart contul de Facebook de către niște vietnamezi. Și abia după un an l-am recuperat. Eu nu am mai avut nicio speranță că pot să-l recuperez. Am căutat tot felul de oameni în România, tot felul de atotștiutori. 

Dar nici unul nu m-a ajutat. În cele din urmă, am găsit un prieten, un pakistanez. Și pakistanezul ăla mi-a recuperat contul de Facebook. Să nu vă jucați cu social media. Mai bine vă băgați autentificare în doi pași, ca să fiți siguri că nu vă este spart contul. 

Nu mai știu câți bani am pierdut. Habar nu am. Dar Facebook, TikTok și Instagram sunt cele mai importante pentru contractele de promovare”, a declarat Moroșanu, potrivit spynews.ro.

Citește și: 

Perechea săptămânii în tenis » Rusoaica Daria Kasatkina, sărutată de iubită imediat după meciul de la Washington

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează