SPORTURI  »  ALTELE  »  RELAȚIE

Cătălin Zmărăndescu și fiul său, decizie surprinzătoare: „După 6 ani...”

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 19:44 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 21:15

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său din prima căsătorie, Mihai. 

După mai mulți ani în care nu și-au vorbit, s-au jignit de la distanță, iar fostul luptător și-a acoperit tatuajul cu fiul său, cei doi s-au împăcat. 

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său 

Mihai a postat o fotografie cu fostul luptător și bodyguard al lui Gigi Becali și cu fratele său vitreg, mai mic. Și un mesaj scurt: „După 6 ani...”.

Cătălin Zmărăndescu și fiul său, decizie surprinzătoare: „După 6 ani...”

Relațiile reci dintre cei doi durau de mai mult timp, Mihai atacându-și tatăl în mai multe momente și acuzându-l că nu i-a fost alături în viață nici lui, nici surorii sale. În luna mai 2022, Cătălin recurgea la un gest extrem: fostul luptător avea pe mână un tatuaj cu chipul fiului său, Mihai, însă a decis să îl schimbe.

 Zmărăndescu și-a tatuat un cap de lup pe dosul palmei, acolo unde era tatuat chipul lui Mihai, încă din 2011. 

Ulterior, fiul său avea un discurs dur. „Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil? 

Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, eu încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu. 

Dacă ați fi avut situația mea, vă dau cuvântul meu că făceați de 10 ori mai rău. Știu foarte multe chestii pe care le-am ținut pentru mine ca să-l protejez pe el. Timp de 4 ani, de când nu vorbesc cu el, am stat și am îndurat tot ce îmi făcea el pe la spate. Spunea că cine mă ajută pe mine e dușmanul lui. Ce înseamnă să îți judeci părinți? Asta faci atunci când un părinte e sărac, îți pune totul pe masă, dar tu îl judeci că nu-ți dă mai mult. Atunci îți judeci părintele, nu când îți ia banii, îți rupe familia în două și râde”, spunea Mihai. 

Din prima căsătorie, Cătălin Zmărăndescu mai are o fată, Alexandra. 

Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Instagram
Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Captură YouTube
Alexandra, fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Instagram
+9 FOTO

Citește și:

Survivor All Stars, CONFIRMAT oficial! Cine sunt cei 10 Faimoși și 10 Războinici + când începe și câți bani sunt puși la bătaie
SURVIVOR
Survivor All Stars, CONFIRMAT oficial! Cine sunt cei 10 Faimoși și 10 Războinici + când începe și câți bani sunt puși la bătaie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  20 Decembrie 2023, 11:40

...foarte interesant articol ...are o mie de comentarii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează