SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI ALPIN

Cea mai valoroasă schioare din lume luptă cu depresia: "Uneori, abia mă ridicam din pat"

Lindsey Vonn (foto: reuters)
Lindsey Vonn (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 11:36

Lindsey Vonn, cea mai valoroasa schioare americana din istorie, a dezvaluit pentru People Magazine ca este depresiva. Depresia este o boala care a fost des întîlnita în familia ei. În cazul lui Lindsey a început sa se manifeste dupa debutul sau olimpic, în 2002, care a coincis cu problemele de cuplu ale parintilor ei. În prezent, ea ia medicamente antidepresive ca sa tina situatia sub control.

"Toata viata mea pare perfecta celor din afara. Dar ma lupt ca oricare alta persoana. Prin 2008 nu ma puteam ridica din pat. Ma simteam ca un zombie. Ma simteam disperata, goala pe dinauntru", a marturisit schioara. Acela a fost momentul în care Vonn a cautat solutii medicale. "în decurs de o luna, starea mea s-a îmbunatatit simtitor", a explicat ea.

Lindsey a povestit ca acum se simte mai fericita decît în trecut. Anul trecut a divortat de Thomas Vonn, fostul ei manager si antrenor, care este cu noua ani mai în vîrsta ca ea. Casnicia ei o înstrainase de tatal ei, cu care a reluat legatura.

"Toata lumea stie ca mariajul e ceva dificil. Dar la noi nu mergea si ma facea nefericita. Nu s-a întîmplat nimic rău, doar ca eram nefericita", a povestit sportiva. "Divortul nu se potrivea imaginii mele perfecte. Dar a trebuit sa fac acest lucru, pentru ca nu mai puteam trai asa. Acum, toate partile vietii mele se armonizeaza. Accept cine sînt si merg înainte".

Vonn este singura reprezentanta a SUA care a cucerit aurul olimpic la coborîre si care are patru Cupe Mondiale. Pe lînga aurul olimpic din 2010 si bronzul de la Super-G, ea mai detine cinci medalii la Campionatele Mondiale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lysergide
lysergide  •  14 Decembrie 2012, 15:12

Ooo....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează