SPORTURI  »  ALTELE  »  PREMIERE

Cetățeni de Onoare cu acte » Premiere în masă făcută de Gabriela Firea: cine sunt sportivii care au fost recompensați

Sportivii  au primit ieri
Sportivii au primit ieri "Cheia Bucureștiului" din partea primarului Gabriela Firea // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 00:00

Spadasinele medaliate cu aur la Rio, handbalistele de la CSM București, campioane ale Europei, și voleibalistele care au cucerit Challenge Cup au primit ieri titlurile din partea primarului Gabriela Firea.

Consiliul General al Municipiului București a votat pe 25 august ca handbalistele și voleibalistele de la CSM București, dar și spadasinele medaliate cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio să primească titlul de Cetățean de Onoare al Capitalei.

Primarul Gabriela Firea a înmânat ieri, în total, 58 de diplome pentru 35 de sportive, 8 antrenori și 15 oficiali. Primăria Capitalei a oferit, de asemenea, fiecărui Cetățean de Onoare și suma de 5.000 de lei.

"Așa cum am promis, ca primar al Bucureștiului, voi susține întotdeauna mișcarea sportivă. Trebuie să vă mulțumim că ați făcut cunoscut numele Bucureștiului în întreaga lume. Îmi cer scuze că aceste premii vin destul de târziu, mai ales pentru handbaliste și voleibaliste, care ar fi trebuit premiate încă din luna mai. Sper ca rezultatele să fie și mai bune pe viitor", a declarat primarul Gabriela Firea, care s-a mirat că din 2009, doar doi bucureșteni au mai primit acest titlu. Ultimul sportiv a fost gimnasta Larisa Iordache, în 2014.

"Mulțumim pentru acest titlu! Ne onorează și ne încântă. Așteptăm ca într-un viitor cât mai apropiat, CSM București să înființeze și o secție de scrimă", a declarat Ana Maria Popescu, cea care alături de Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu au cucerit aurul olimpic la Rio.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
valentinn10
valentinn10  •  10 Noiembrie 2016, 10:39

Bravo , foarte bine , cine merita trebuie premiat si stimulat pentru a-i da un impuls si main multa incredere spre viitoarele evenimente sportive.

viperx10
viperx10  •  10 Noiembrie 2016, 09:42

Acum toata lumea ranjeste langa Petrache...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează