SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE CANOTAJ

Corespondență GSP din Bulgaria » FOTO Dragoste pe podium! Soții Ionela și Marius Cozmiuc, medaliați la CM de Canotaj! Momente emoționante după curse

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 14:20

Ionela și Marius Cozmiuc, soț și soție, au urcat sâmbătă pe podium, la Plovdiv. Ei s-au căsătorit în octombrie 2017, iar azi au cucerit medalii la Campionatul Mondial de Canotaj de la Plovdiv. Ionela a cucerit titlul mondial la dublu vâsle categorie ușoară, iar Marius a obținut argint la dublu rame.

Primul campionat mondial din postura de soț și soție pentru Ionela și Marius, a ieșit excelent pentru ei. "E cea mai fericită zi din viața noastră de sportivi. E un sentiment foarte plăcut. Fiecare a trăit cu mari emoții cursa celuilalt. Emoțiile sunt mai mari când nu tu ești în barcă", a declarat Marius Cozmiuc.

Cele două curse au fost una după alta. Mai întâi bieții și apoi fetele! Ionela Cozmiuc nu a aflat decât la mult timp după cursă că soțul ei terminase pe doi. Era la start, gata să devină din nou campioană mondială. 

În final s-au întâlnit și Ionela i-a sărit în brațe soțului ei. S-au sărutat în aplauzele suporterilor de la Plovdiv, în fața tribunei înțesate cu spectatori. "Am luat aurul, el a luat argintul, dar nu mă consider mai tare. Ca o adevărată familie, împărțim și bucuriile și eșecurile. Mi-aș dori enorm să trăim aceleași clipe și la Tokyo!", a declarat Ionela.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează