SPORTURI  »  ALTELE  »  ALTELE

Crima care a îngrozit Belgia» Amanta unui celebru sportiv paralimpic prinsă de soţ şi ucisă cu toporul!

Victima, Vanessa, alături de fosta ei familie +3   FOTO
Victima, Vanessa, alături de fosta ei familie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 17:20

Un caz de violenţă extremă a înfiorat Belgia. Un bărbat de 35 de ani din Waregem şi-a omorît cu toporul soţia după ce a aflat că ea are o relaţie extraconjugală. Criminalul, Jess D., a trecut la fapte după ce şi-a dus copiii, de 5 şi de 7 ani, la şcoală. Ulterior, s-a predat la poliţie. ”Nimic nu a lăsat să se întrevadă că se putea ajunge aici. Era o familie model, avea totul pentru a fi fericită”, au spus vecinii.

Şocul a fost şi mai mare cînd s-a aflat identitatea amantului, Wim Decleir. Acesta este un celebru sportiv paralimpic belgian, căruia a trebuit, cînd avea 18 ani, să i se amputeze piciorul stîng în urma unui accident de motocicletă. Disciplina la care concurează e ”handbike”. A fost ales chiar cel mai bun atlet paralimpic pe 2011 şi este unul dintre favoriţi la medalii la Jocurile Paralimpice 2012 de la Londra.

Director de bancă, Decleir a cunoscut-o pe victimă, Vanessa, la locul de muncă. E căsătorit, are doi copii şi locuieşte într-un cartier rezidenţial din Harelbeke. Luni, el trebuia să se ducă la saună cu amanta. În timp ce ea îl aştepta s-o ia, Jess s-a întors acasă, mai devreme deoarece,  fiind şef al unei firme de amenajări de grădini, nu putea lucra afară din cauza zăpezii.
Cînd a văzut-o gătită pe soţia sa, el a luat-o la întrebări. După o ceartă zdravănă, a aflat de trădare şi n-a stat pe gînduri: a luat toporul şi a ucis-o. A chemat apoi poliţia, sosită cam în acelaşi timp cu Decleir.

După un scurt interogatoriu, sportivul a confirmat aventura sa cu Vanessa (34 de ani), care dura de ceva timp, cu scurte pauze. S-a refugiat apoi în sînul familiei, fără să comenteze. A făcut-o, în schimb, soţia lui: ”Situaţie e penibilă şi dureroasă. Pentru soţul meu, pentru mine şi familia victimei. Wim e acum în doliu. Noi trebuie să trecem împreună peste acest moment. Dacă îl voi ierta? Voi discuta cu el zilele următoare”.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
davi7
davi7  •  08 Martie 2012, 10:49
Postat de submarina pe 07 Martie 2012, 18:05

Acest individ a comis o crima groaznica, nimanui nu-i permis sa ucida!!! Putea da la divort...a lasat nemernicul doi copii pe drumuri, practic orfani...cu ce-s de vina copiii?

Astfel de lucruri se intampla tot mai des si se vor intampla in continuare pt ca acum "dragostea" are tot mai mult la baza seductia si interesele. Esenta seductiei e malefica si unii nu rezista la "0 doza" prea mare.

mihrp
mihrp  •  08 Martie 2012, 08:59

Draga redactore, e scris destul de incalcit ; nu se intelege din poveste cine e criminalul, cine sportivul si a cui amanta sau sotie a fost omorata; _ trebuie sa recitesti ca sa te prinzi, ori asta nu e roman politist.

davi7
davi7  •  08 Martie 2012, 00:21

Cam multe cazuri in ultimul timp,cred ca pana la urma cele care se stiu rele de fund nu vor mai indrazni sa se marite.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează