SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

CSM Leonardo şi-a apărat titlul!

Articol de - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Oradea a sărbătorit miercuri seară al doilea titlu consecutiv, cucerit cu 5 meciuri înainte de final. În prima zi a turneului III, care se desfăşoară în Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu”, CSM Leonardo a învins Steaua cu 12-9. Cum şi Dinamo a învins pe Rapid cu 15-7, bihorenii şi-au menţinut avansul de 10 puncte faţă de principala urmăritoare, în comparaţie cu care are şi avantajul meciurilor directe. La finalul disputei cu steliştii, orădenii au declanşat fiesta, în aplauzele celor 600 de spectatori. Antrenorul Cornel Gordan (foto) a fost tras în apă de jucători şi a făcut baie îmbrăcat. “Simţim ace­eaşi bucurie ca şi în sezonul trecut, chiar dacă acum am cîştigat mai devreme. Am dovedit încă o dată că sîntem cea mai bună echipă din România”, a spus căpitanul Cosmin Baidoc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  28 Aprilie 2008, 12:22

si au ramas cu atmosfera, nu pt atmosfera s a organizat turneul de calificare si singura realizare a poloului romanesc e RATAREA calificarii la Olimpiada...

 •  25 Aprilie 2008, 19:24

Cariera cui ? Oradea are marele merit ca a reusit sa organizeze la superlativ acest turneu de calificare la JO de la Beijing iar spectatorii oradeni au sustinut pana la final echipa nationala chiar si atunci cand a pierdut .... Urmareste interviurile cu baietii de la lot si o sa vezi ca ei au declarat ca nu au jucat in cariera lor intr-o asemenea atmosfera cum a fost la Oradea .. Anonimule ... amesteci subiectele si arunci cu noroi in singurele realizari ale poloului romanesc din ultimii ani ..

 •  25 Aprilie 2008, 14:03

o sa ramina ca o pata MARE pe cariera voastra, necalificarea la Olimpiada de la Oradea...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează