SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

David Popovici s-a luat la întrecere cu cei mici la Londra

David Popovici la intrarea în bazin FOTO Sprint with the Stars
David Popovici la intrarea în bazin FOTO Sprint with the Stars

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 13:36 / Actualizat luni, 28 august 2023 15:34

David Popovici s-a întors în bazin pentru o cauză emoționantă, el a fost prezent la evenimentul Sprint with the Stars, acolo unde copiii concurează cu idolii lor.

David Popovici a participat duminică, la Londra, în Aquatics Center, la Sprint with the Stars, eveniment inițiat de britanicul Adam Peaty, triplu campion olimpic și octuplu campion mondial în probele de bras.

Ce presupune Sprint with the Stars? Înotătorii începători, copii, au ocazia de a se întrece cu cei mai buni sportivi ai lumii. Competiția s-a desfășurat doar în curse scurte, de 50 de metri, la toate procedeele, cei mai rapizi 9 concurenți din fiecare grupă de vârstă trec mai departe din serii spre finale. Acolo, pe linia din mijloc înoată una dintre vedetele invitate, care va urmări restul înotătorilor plecând cu un handicap calculat în funcție de vârstă.

David Popovici și o puzderie de vedete din Marea Britanie

Totul s-a desfășurat pe parcursul a 90 de minute frenetice, care au oferit și spectatorilor o experiență aparte, cu muzică și artificii. Prima ediție s-a desfășurat în 2019, apoi, din cauza pandemiei de Covid-19, s-a reînnodat în 2022, când a avut loc pe 3 septembrie.

David Popovici a fost singurul star din afara Marii Britanii care a participat la acest eveniment la care au mai fost prezenți pe lângă Adam Peaty, James Guy, Medi Harris, Anna Hopkin, Luke Greenbank. Sydney Pickrem sau Abbie Wood, toți medaliați la competițiile majore.

Cei mici au postat mai multe selfie-uri cu David Popovici arătându-și entuziasmul pentru că au fost în același bazin cu deținătorul recordului mondial în proba de 100 metri liber. „Doar ce am concurat cu această legendă", „O legendă și un tip minunat", au fost câteva dintre descrierile atașate pozelor. 

Citește și: 

„SIUUUU!” » Cristina Neagu a sărbătorit triumful din Supercupă după modelul lui Cristiano Ronaldo
SUPERCUPA ROMÂNIEI
„SIUUUU!” » Cristina Neagu a sărbătorit triumful din Supercupă după modelul lui Cristiano Ronaldo
Noah Lyles și tripla de aur a sprintului + alte performanțe remarcabile la Mondialele de la Budapesta
CAMPIONATE MONDIALE
Noah Lyles și tripla de aur a sprintului + alte performanțe remarcabile la Mondialele de la Budapesta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează