SPORTURI  »  ALTELE  »  CUPA DANONE

De ce s-a supărat Hagi la Cupa Danone? » "Doar Zidane e vedetă?!"

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2010 00:00

Invitat la Cupa Naţiunilor Danone din Africa de Sud, "Regele" a fost deranjat că n-a avut parte de onorurile ce i s-au acordat lui Zizou.

La finalul lunii trecute, Gică Hagi a fost victima unui eveniment mai puţin plăcut! Prezent, alături de puştii de la LPS Aripi Piteşti, la Cupa Naţiunilor Danone, un fel de Mondial dedicat copiilor între 10 şi 12 ani, a fost invitat special la festivitatea de deschidere a competiţiei.

Antrenorul argeşenilor, Laurenţiu Iordache, povesteşte: "A fost lume multă în tribune, peste 25.000 de oameni. Zinedine Zidane, adus acolo ca oaspete de seamă, a fost prezentat cu mare fast, fiind aplaudat în picioare de spectatori. Gică se aştepta să aibă parte de o prezentare similară, însă organizatorii parcă au uitat de el! S-a supărat foarte tare, nici n-a vrut să mai stea de vorbă cu ziariştii... La un moment dat, Zidane şi-a dat seama de gafa gazdelor, şi-a trimis garda de corp să-l aducă pe Hagi alături de el, la centrul terenului, însă Gică a refuzat!".

Pentru a-l îmbuna, organizatorii l-au invitat pe "Rege" într-una din zilele următoare la un safari în cea mai mare rezervaţie naturală din Africa. Reprezentaţii României la Cupa Naţiunilor Danone au terminat competiţia pe locul 28 din 40 de participante.

"Gică a venit doar o dată la meciurile noastre, împreună cu Zidane. N-a stat mult, vreo trei minute"
Laurenţiu Iordache, antrenor LPS Aripi Piteşti

"La această competiţie, fotbalul a fost trecut în plan secund. Organizatorii au pus accent mai degrabă pe latura comercială a evenimentului"
Laurenţiu Iordache, antrenor LPS Aripi Piteşti

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
adialyssa
adialyssa  •  10 Octombrie 2010, 00:30
Postat de doxa pe 09 Octombrie 2010, 16:27

mai romani prosti ce sunteti!!! sepoate compara ZIDAN cu haji al vostu??? mancatori de rahat si neam prost diabolic ce sunteti!!

sa-l su..gi sub buric la o palma si pe toti romanii

bogol
bogol  •  09 Octombrie 2010, 18:24

@ rngade 2. Repet, nu il apreciez pe Hagi pentru faptul ca are sau a avut admiratori, trofee, samd. In alte cuvinte nu ii apreciez sau discut statutul de vedeta!!! Ce ii apreciez e FELUL in care a jucat. Si nu pot lasa niste neghiobi care nu l-au vazut nicicand jucand sa comenteze despre asta... 3. Repet, daca l-ai vazut jucand si tu insisti ca nivelul lui e la 'unghia mica a lui zidane' (dpdv al tehnicii nu al trofeelor, desi si aici se poate discuta) iti sugerez o visita la oftalmolog.

bogol
bogol  •  09 Octombrie 2010, 18:21
Postat de rngade pe 09 Octombrie 2010, 18:12

@bogol: Usor, prietene cu apelativele! Performantele, cunoscatorule te fac mai mult sau mai putin mare! Am zis sa faceti (voi astia, romanii neaosi care va mandriti cu "idolii" vostri...)o statistica si sa comparati jucatorul Hagi cu VEDETA ZIDANE. De jucat, multi pusti in curtea scolii joaca la nivelul lui Hagi fara sa fie vedete!!...(asta daca intelegi parabola) Nationalismul (ca si patriotismul)sunt in afara ariei mele de interes, copilasi!

@ rngade Chiar imi place ca amintesti de copilasii din curtea scolii. Pentru ca asta era unul din argumentele pe care voiam sa le dau cand am compus mesajul initial. Gandim similar... Numai ca undeva tragem concluzii diferite. 1. NU ma intereseaza vedetismele. Eu nu comentam la adresa articolului, ci la adresa comentatorilor neghiobi de pe aici. Ce a facut Hagi acolo se poate discuta, separat. Nu stiu exact ce s-a intamplat iar GSP nu e cea mai buna sursa de a afla asta.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează