SPORTURI  »  ALTELE  »  NUMIRE

Din nou în scaun » Sorin Buşu a fost numit din nou în conducerea DJST Constanţa

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 21:27

În plină guvernare USL, pedelistul Sorin Buşu a prins din nou un post de conducere la DJST Constanţa.

Începînd de ieri, DJST Constanţa are un nou director adjunct. Astfel, prin ordinul Ministerului Tineretului şi Sportului, Sorin Buşu, în vîrstă de 30 de ani, a fost numit interimar în această funcţie, pînă la 1 ianuarie 2014, cînd ar urma să intre în vigoare Legea Descentralizării.

Buşu nu este însă o figură nouă pentru constănţeni. Membru PDL şi economist de meserie, acesta a ocupat postul de director executiv al DJST Constanţa între 14 martie şi 25 mai 2012, fiind înlocuit de actualul şef al sportului de la malul mării, Claudiu Teliceanu.

"Nu mă mai interesează politica, ci mă interesează doar sportul şi tineretul. Este o decizie a ministerului şi eu nu mă puteam opune. Oricum, este vorba doar de o perioadă de interimat", a explicat Buşu, care s-a ferit să spună dacă mai este membru al fostului partid de guvernămînt.

Numirea acestuia este cu atît mai surprizătoare, cu cît în urmă cu trei luni a picat examenul susţinut la MTS pentru postul de director adjunct.

"Şi pentru mine a fost o surpriză, pentru că nu mă aşteptam să se mai facă o numire doar pentru o lună, avînd în vedere că noi suntem în proces de reorganizare. Bazele sportive şi personalul vor merge o parte la Consiliul Judeţean şi o alta la Consiliul Local. Nu ştiu dacă mai este membru de partid, nu i-am cerut carnetul, dar ştiu că a fost director executiv pentru o scurtă perioadă în guvernarea trecută", a spus actualul director executiv, Claudiu Teliceanu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează