SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ / ETAPĂ DE CUPĂ MONDIALĂ

Din nou pe podium » Spadasina Simona Gherman a fost a treia în concursul de la Buenos Aires

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2016 00:00

Simona Gherman a reușit sâmbătă seara să fie printre primele spadasine la concursul de Cupă Mondială de la Buenos Aires.

Românca, multiplă campioană europeană și mondială cu echipa, nu mai urcase pe podiumul individual de la finalul lui 2014. În Argentina, ea a obținut victorii la rusoaica Liubov Șutova, 15-13, la estonianca Erika Kirpu, 15-14, la brazilianca Nathalie Moellhausen, 15-12, la germanca Britta Heidemann, 15-7, iar în semifinale a fost învinsă de Irina Embrich cu 15-10.

Pentru spadasina din România a fost a șaptea oară când a reușit să fie prezentă pe podium la o etapă de Cupă Mondială. Ea a câștigat la Doha în 2014, a fost pe doi la Barcelona în 2012 și Rio 2011 și pe trei la Barcelona și Havana în 2011 și 2014. Concursul din Argentina a fost câștigat de rusoaica Violetta Kolobova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close