SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE MONDIALE MILITARE

Din nou pe primul loc » Spadasinele române au cucerit aurul şi la Jocurile Mondiale Militare

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 10:21

După succesul pe care l-au obţinut la Campionatele Europene cînd au cucerit medalia de aur, trei dintre componentele echipei feminine de spadă a României, Ana Maria Brînză, Simona Alexandru şi Anca Măroiu, au cucerit, duminică, medalia de aur la Jocurile Mondiale Militare de la Rio de Janeiro, după ce au învins în finală formaţia Poloniei, scor 45-31.

Tricolorele, care deţin şi titlul mondial, au trecut de Suedia în optimi, scor 45-11, de China în sferturi, scor 45-35 şi de Venezuela în semifinale.

Delegaţia României prezentă la Jocurile Mondiale Militare a obţinut trei medalii, una de aur şi două de bronz, încheind pe locul 33 în clasamentul pe naţiuni, la egalitate cu Belgia, din 96 de ţări. Cele două medalii de bronz au fost cucerite în finalele de la judo, de Alina Dumitru (48 kg) şi de Andreea Chiţu (52 kg). Pe primul loc s-a situat Brazilia, cu 114 medalii, urmată de China (99) şi Italia (51).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează