SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

FOTO Ea e cea mai sexy femeie din sportul viitorului » A fost deja acceptat pentru Jocurile Olimpice din 2028

Yazmin Higuera, cea mai sexy apariție din sportul viitorului +17   FOTO
Yazmin Higuera, cea mai sexy apariție din sportul viitorului

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 21:33 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 21:33

Mexicanca Yazmin Higuera este una dintre cele mai sexy jucătoare de fotbalul cu steaguri, sportul care devine tot mai popular în Statele Unite ale Americii. Acesta a fost acceptat pe lista pentru Jocurile Olimpice din 2028, de la Los Angeles. 

Fotbalul american este o adevărată religie pentru americani. Aceștia au inovat în ultimii ani și au promovat mai multe sporturi derivate.

FOTO. Yazmin Higuera, cea mai sexy apariție din sportul viitorului 

FOTO: Instagram @yazminhr
FOTO: Instagram @yazminhr
FOTO: Instagram @yazminhr
FOTO: Instagram @yazminhr
FOTO: Instagram @yazminhr
+13 FOTO

Unul dintre ele este fotbalul cu steaguri, o variantă în care placajul a fost înlocuit cu deposedarea de un steag prins de adversar. Contactele între participanți sunt minime.

Fotbalul cu steaguri a fost propus chiar și pentru Jocurile Olimpice din 2028, iar Yazmin Higuera s-a numărat printre cele mai importante voci de promovare.

Mexicanca postează constant imagini spectaculoase din timpul meciurilor la care participă.

VIDEO. Imagini din SUA - Italia, duel la fotbal cu steaguri

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Pus la zid de fanii tenisului, Casper Ruud a reacționat: „Vă deranjeză asta?! Înseamnă că aveți o viață tare plictisitoare”
REACȚIE
Pus la zid de fanii tenisului, Casper Ruud a reacționat: „Vă deranjeză asta?! Înseamnă că aveți o viață tare plictisitoare”
Povestea spectaculoasă a fiului antrenorului de la Dinamo » Joacă baschet în SUA, dar și-a descoperit total întâmplător vocația: până la 13 ani, a făcut alt sport!
CARIERĂ
Povestea spectaculoasă a fiului antrenorului de la Dinamo » Joacă baschet în SUA, dar și-a descoperit total întâmplător vocația: până la 13 ani, a făcut alt sport!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
doublem
doublem  •  22 Decembrie 2023, 03:21

Mai nou țările gazdă au dreptul să propună sporturi noi pentru ediția pe care o organizează. Aceste sporturi pot deveni eventual permanente dacă și alte gazde le păstrează ulterior. Deja surfing, escaladă sportivă și skateboarding, propuse de gazdele din 2020 și 2024 au fost introduse în program pentru Los Angeles 2028 fără ca americanii să le ceară. M-ar îngrijora mai rău propunerea (acceptată deja pentru 2028) a cricketului. De ce SUA ar propune cricket? Nu sunt buni deloc, nici nu merg la CM - nici la varianta clasică nici la T20. În rest au băgat flag football, baseball, squash și lacrosse. Poate e o reciprocitate cu Australia care găzduiește 2032: băgăm cricket - băgați și voi baseball sau fotbal american. Problema e că în lista sporturilor permanente nu se intră ușor fără să se dea ceva afară și ne vom despărți de sporturi clasice. Liste negre au tot existat la CIO. Pentru 2028 era o listă inițială cu excluderea boxului, halterelor și pentatlonului modern. Ultimele două se pare că au scăpat deja și rămân. Dacă am dreptate cu reciprocitatea Australia + SUA în 2036 vom avea un șoc în program - un alt sport drag românilor va fi exclus pentru introducerea permanentă a baseball + cricket. Poate atunci vom reflecta dacă înființarea federației române de cricket a ajutat sau încurcat sportul românesc.

iuliu
iuliu  •  20 Decembrie 2023, 14:09

Tot felul de sporturi ciudate ajung sporturi olimpice . Dar daca curling cu aia care matura gheata e sport olimpic , de ce n-ar fi si fotbalul cu steaguri ? In curand mergem spre lapte-gros , capra sau turca .

dobrin
dobrin  •  20 Decembrie 2023, 05:09

Sa inteleg ca expresia "ai *** steagul" de la fotbal cu steaguri vine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează