SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE CANOTAJ

Echipajele feminine de dublu rame şi de patru vîsle au ratat calificarea în finalele de la Mondiale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2010 00:00

Echipajul feminin de dublu rame al României a ratat accederea în finală, după ce, miercuri, s-a clasat pe locul al treilea în recalificări, în cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj din Noua Zeelandă.

Echipajul feminin de dublu rame al României a ratat accederea în finală, după ce, miercuri, s-a clasat pe locul al treilea în recalificări, în cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj din Noua Zeelandă.

Echipa României, formată din Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, a terminat cursa în 07:44.44 minute, fiind depăşite de Australia (7:35.74) şi de Canada (7:37.85). Conform regulamentului, în finală s-au calificat primele două clasate din recalificări.

Astfel, vicecampioanele mondiale de la ediţia trecuta vor evolua, sîmbătă, în jurul orei 1.20 (ora României), în finala B a competiţiei de pe lacul Karapiro.

În cea de-a doua cursă de recalificări în care au participat şi reprezentantele României, echipajul feminin de patru vîsle a ratat calificarea în finala probei, după ce a terminat pe ultimul loc în seria a doua.

Echipa României, formată din Cristina Grigoraş, Irina Dorneanu, Andreea Boghian şi Cristina Ilie, a terminat cursa în 07:08.22 minute, clasîndu-se pe locul al patrulea, din tot atîtea echipaje.

Cursa a fost cîştigată de Australia (6:41.69), pe locul secund, ultimul care permite accederea în finala competiţiei, ajungînd Noua Zeelandă (6:44.94).

Astfel, România va merge, alături de China, clasată pe locul al treilea în a doua serie de recalificări, în finala B a competiţiei, care va avea loc vineri, în jurul orei 1.00 (ora României).

România va fi reprezentată de un singur echipaj în finala A, la proba de 8+1, în vreme ce echipajele de la dublu rame şi 4 vîsle vor concura în finala B.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează