SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO » CAMPIONATE EUROPENE / ROMÂNIA-SERBIA 6-6

Egal cu coşmarul

Articol de - Publicat luni, 07 iulie 2008 00:00

“Naţionala” României a făcut cel mai bun meci ieri, contra sîrbilor.

O ediţie a Campionatelor Euro­pe­ne, găzduită de Malaga, pe care românii şi-au compromis-o aproa­pe definitiv încă de la primul meci. Au pierdut, 6-10,în faţa Mace­do­niei, echipă considerată iniţial cea mai slabă din grupa B. Apoi, au ce­dat cumva previzibil la Italia, 7-12. Ieri însă, poloiştii lui Corneliu Rusu şi-au amintit că la prece­den­tele CE au jucat finala mică şi s-au mobili­zat altfel în disputa cu Ser­bia. Ad­versarul de care ai noştri se temeau cel mai mult înainte de plecarea în Spania.

Românii au început curajos şi au încheiat primul sfert în avantaj, 2-1. Cel de-al doilea s-a terminat cu scorul general egal, 3-3. În conti­nua­re, sîrbii au luat mereu avans de cîte un gol, dar de fiecare dată Ra­du şi colegii lui au izbutit să resta­bi­leas­că echilibrul. S-a mers cap la cap pînă la ultimul fluier, cînd ta­bela a sclipit de 6-6.

“Am jucat rău în primele două meciuri, dar am continuat să cred în jucătorii mei”, a declarat an­tre­norul Rusu. “Am fi putut în­vinge Serbia, ceea ce mă face să mă simt mîndru. Poloiştii au realizat, în fine, că întrecerea nu e încheiată şi că încă avem o şansă de a ajunge în sferturile de finală”. Kalman Kadar l-a completat: “Pentru prima da­tă în turneu, am jucat decent. As­ta ne va restabili încrederea pentru me­ciu­rile viitoare”. “Cînd alte echi­pe joacă împotriva Serbiei, dau două sute la sută în apă”, a recu­nos­cut şi tehnicianul sîrb Dejan Udovicici.

România are deocamdată un punctîn grupa B şi va întîlni azi, de la ora 10:30, Germania.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  07 Iulie 2008, 09:39

Bv baieti!!!!!!!!!!!!!!!!Bafta cu Germania,daca batem Germania putem sa ne calificam!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează