SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

EXCLUSIV După un demonstrativ de senzație la Bucureşti, România e la un pas să organizeze un alt eveniment de calibru!

Articol de - Publicat joi, 19 noiembrie 2015 16:44

Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham vor susţine în acest week-end la Bucureşti două meciuri demonstrative de snooker. Întîlnirile vor avea loc sîmbătă, de la ora 19:00, și duminică, de la ora 20:00, toate la Circul Globus din Bucureşti.

După aceste demonstrative, Bucureştiul e la un pas să organizeze un alt eveniment unic pentru România. Surse demne de încredere susţin în premieră pentru GSP.RO că anul viitor sînt şanse foarte mari ca Bucureştiul să organizeze un alt mega-eveniment de snooker, toate formalitățile fiind deja făcute!

"Organizatorii au primit confirmarea în cursul zilei de astăzi pentru un eveniment care va strînge mii de iubitori de sport, iar aceştia au sărbătorit cu șampanie în momentul în care au primit confirmarea pe cale oficială. Momentan informaţia este ţinută secretă de organizatori, dar aceasta este deţinută de doar cîteva persoane din conducerea McCann Thiess Events. O să fie o surpriză imensă pentru toată lumea", spun sursele GSP.RO

Contactat de GSP.ro, organizatorul evenimentului din acest week-end de la Bucureşti, Adrian Thiess, a precizat: "Nu pot să vă spun nimic. Doar că vom afla mai multe împreună la conferinţa de presă de sîmbătă, de la ora 14:30, la care vor participa Ronnie O'Sullivan şi o Stuart Bingham!".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
679566258843438
Ieremia Movila  •  22 Noiembrie 2015, 06:02

aveti bani ca sa interesati s-au maruntis va mai trebuie o sala din puct de vedere tehnic exceptionala si cazare de nota 10 cu ambient aveti asa ceva ce mai stati la treaba

mihai231
mihai231  •  19 Noiembrie 2015, 20:15
Postat de fangigi pe 19 Noiembrie 2015, 20:01

Banii sunt problema, jucatorii de top nu se deplaseaza pt maruntis!

bine ca bulgarii au open....noi ne *** pe noi.,.......chinezoii au trei in fiecare an....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  19 Noiembrie 2015, 20:01
Postat de agiler pe 19 Noiembrie 2015, 17:15

Sa ne includa si pe noi ca tara in circuitul de snooker sa organizam si noi un open ar fi ceva.Dar ne trebuie o sala decenta.

Banii sunt problema, jucatorii de top nu se deplaseaza pt maruntis!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează