SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

Fete cu vino-ncoa

Articol de - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 00:10

Leryn Franco, Kimberly Glass şi Bruna Schmitz sînt sportivele care au pozat în bikini în ediţia din 2011 a Sports Illustrated

O suliţaşă, o voleibalistă şi o surferiţă sînt protagonistele ediţiei 2011 a costumelor de baie pentru Sports Illustrated. Leryn Franco, Kimberly Glass şi Bruna Schmitz au mers tocmai în Canada, la Banff, pentru nişte poze fierbinţi.

Leryn Franco are 28 de ani şi practică aruncarea suliţei. Vine dintr-o parte a lumii care a dat multe frumuseţi pentru concursurile de miss. Paraguayanca şi-a făcut loc pe scena mondenă, atunci cînd la JO din 2008 s-a pozat alături de Novak Djokovici şi imediat ziarele au speculat o relaţie între cei doi."A fost senzaţional. E prima oară cînd pozez topless şi mi-a plăcut la nebunie. Chiar dacă a fost frig, întreaga echipă a fost alături de mine. Am dansat, am cîntat şi pînă la urmă a ieşit senzaţional", a spus sud-americanca despre şedinţa foto pentru SI.

Kimberly Glass priveşte lumea de sus. Are 1,91 m şi practică voleiul. E medaliată cu argint la JO din 2008 cu echipa SUA. A putut fi văzută în carne şi oase şi de români, ea venind la noi cu echipa sa de club, Rabita Baku, care a jucat cu Dinamo Bucureşti în Liga Campionilor. "Am primit un mail în care mi se spunea că sînt interesaţi de mine. Normal că am spus da, pentru cîteva secunde nici nu am putut să respir. Am învăţat multe din această experienţă, iar cel mai important secret pe care l-am aflat din lumea modellingului este că trebuie să fii cît mai naturală, de fapt, n-am purtat nici un fel de machiaj la sedinţele foto", a spus ea. Bruna Schmitz este o braziliancă de 20 de ani care încearcă să stăpînească valurile.

Din ediţia 2011 nu putea să lipsească soţia lui Andy Roddick, Brooklyn Decker. Sedinţa foto a avut loc în Maui, chiar pe platourile de filmare ale primului său film, "Just go with it". "Sports Illustrated a fost de la început cu mine şi nu puteau să lipsească de la acest eveniment", a subliniat doamna Roddick.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează