SPORTURI  »  ALTELE  »  INCIDENT

Fostul lider mondial la golf Tiger Woods, arestat!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat luni, 29 mai 2017 22:46

Tiger Woods, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat noapte trecută la ora 3, în apropiere de reşedinţa sa din Jupiter, Florida şi reţinut la închisoarea Palm Beach County la ora 7:18, pentru că condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ulterior, acesta a fost eliberat în jurul orei 10:50. De asemenea, a fost făcută publică o poză cu fostul campion mondial, în care apare obosit şi nebărberit.

Woods a mai avut probleme cu poliţia în 2009, când a fost implicat într-un accident rutier care a dus la dezvăluiri privind viaţa sa extraconjugală şi l-a obligat să se retragă o perioadă din viaţa competiţională.

După câştigarea în 2008 a Turneului US Open, Woods nu a mai obţinut rezultate notabile din cauza problemelor la spate, în urma cărora a suferit patru operaţii, ultima în aprilie 2017.

După aceasta, Woods a declarat: "Operaţia a decurs bine şi sunt optimist că îmi va uşura durerea şi spasmele de la spate". Fostul lider mondial a mai declarat că este încrezător că va putea participa anul acesta la Turnee Masters, la aniversarea a 20 de ani de la câştigarea primului turneu, în Augusta, 1997.

În cariera sa, Woods a câştigat 79 de titluri PGA Tour şi a fost timp de 683 săptămâni lider mondial.

Surse: telegraph.co.uk, theguardian.com

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează