SPORTURI  »  ALTELE  »  NEW ENGLAND PATRIOTS – ATLANTA FALCONS 34-28

FOTO MisterAmerica » Tom Brady a devenit eroul american după toate standardele: are cinci titluri de campion NFL

Tom Brady este o supervedetă echilibrată, care rupe record după record în NFL +3   FOTO
Tom Brady este o supervedetă echilibrată, care rupe record după record în NFL

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2017 00:00

Tom Brady este eroul american după toate standardele – de cinci ori campion NFL, de patru ori MVP în Super Bowl şi soţ de supermodel.

 Cea de-a 51-a ediţie a Super Bowl, desfăşurată la Houston, a fost prima din istorie care se încheie după prelungiri. După timpul regulamentar, New England Patriots, reprezentanta AFC, şi Atlanta Falcons, încheiaseră la egalitate, 28-28.

La 39 de ani, Brady, quarterback-ul lui Patriots, a devenit duminică seară primul conducător de joc care câştigă cinci finale la campionatului profesionist de fotbal american.

Acum 13 ani, în seara în care Patriots obţineau cel de-al doilea titlul de campioni NFL, pe acelaşi stadion, Brady ieşea MVP, ca şi în finala disputată anul acesta. Pe atunci, Brady avea 26 de ani, câştigase două titluri în trei ani şi nu era considerat cel mai bun quarterback din toate timpurile, cum este azi.

De atunci şi-a adăugat în dreptul lui trei inele de campion, o mulţime de alte partide câştigate şi o alta de touchdown-uri cu semnătura lui.

Nu mai e nicidecum tânărul relaxat şi lipsit de griji de acum 13 ani. Este soţul modelului brazilian Gisele Bundchen şi tatăl a doi copii, un băiat şi o fată. La finalul meciului de duminică noapte a căzut în genunchi, iar la el gesturile emoţionale sunt puţine.

Mama lui, Galynn, este grav bolnavă de aproximativ un an şi jumătate, dar nici măcar asta nu l-a împiedicat pe Tom să fie cel mai bun de pe teren, devenind MVP al finalei NFL pentru a patra oară în carieră. Primul jucător care reuşeşte asta.

Brady pare să nu îmbătrânească.

7 lucruri despre Tom Brady:

  • A debutat în NFL în anul 2000, la New England Patriots, singura echipă la care a jucat
  • Are trei surori, toate mai mari
  • În liceu, era şi un bun jucător de baseball
  • Are un regim de viaţă care îl ajută să-şi planifice viaţa cu trei ani înainte – se culcă la 8:30 în fiecare seară, mănâncă deserturi vegane şi îşi urmează antrenamentul zilnic chiar dacă Patriots sunt eliminaţi din campionat
  • Şi-a cunoscut soţia, pe frumoasa braziliană Gisele Bundchen, la o întâlnire aranjată de un prieten. A spus însă că a fost dragoste la prima vedere
  • Intenţionează să joace pâna la 48 de ani
  • Serialul său favorit este "Dexter"

Lady Gaga anti-Trump

Show-ul de la pauza Super Bowl a fost semnat de Lady Gaga, care, suspendată deasupra terenului, a oferit un act muzical şi atletic complet. (VEZI GALERIE FOTO AICI). Artista a cântat mai ales despre echitate şi toleranţă, lucruri care, după cum mărturisea, lipsesc Americii după alegerea lui Donald Trump ca preşedinte. Brady, în schimb, este prieten cu cel mai puternic om de pe planetă, de acum 16 ani.

44.000.000 $a câştigat Tom Brady în 2016, din contractul de joc şi din publicitate

Super Bowl în cifre:

  • 5 titluri are echipa New England Patriots, toate cucerite cu Brady
  • 2 finale au disputat Atlanta Falcons, necâştigând niciuna dintre ele
  • 6 titluri sunt cele mai multe cucerite de o echipă din NFL – Pittsburgh Steelers
  • 7 ediţii de Super Bowl a disputat Tom Brady, cucerind 5
  • 30 de secunde de spot publicitar în timpul Super Bowl LI a costat între 5 şi 5,5 milioane de dolari la difuzare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  07 Februarie 2017, 10:33

Și cei mai mulți yards pasați intrun super bowl din istorie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează