SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

FOTO Noile ruine greceşti! Ce s-a ales de bazele sportive de la JO 2004

Arena de volei pe plajă a fost abandonată foto: Business Insider +10   FOTO
Arena de volei pe plajă a fost abandonată foto: Business Insider

Articol de - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 14:34

Publicaţia Business Insider a prezentat situaţia bazelor sportive utilizate la Jocurile Olimpice de la Atena, de acum 8 ani. Grecia a chletuit atunci peste 15 miliarde de dolari pentru a ridica infrastructura necesară găzduirii competiţiei. Acum, aproape toate sălile, bazinele şi tribunele sînt în paragină.

Cîţiva oficiali eleni au recunoscut că unele stadioane, de exemplu cel de softball, au fost construite fără să aibă o utilitate ulterioară. Există şi infrastructură care a rezistat însă şi este în continuare de folos, cum ar fi Stadionul Olimpic, Satul Olimpic, Centrul de presă şi alte cîteva săli şi arene care încă găzduiesc întreceri.

Dar sînt cîteva de care s-a ales praful. Centrul de nataţie şi terenurile de volei pe plajă sînt distruse şi părăsite. Chiar marele Helliniko Olympic Complex, care a găzduit multe evenimente, este acum o ruină. Toate acestea au nevoie cît mai repede de investitori privaţi, care să le renoveze şi să le găsească o întrebuinţare bănoasă.

Iată o galerie foto cu arenele şi complexele sportive de la Atena 2004!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
cordos_eu
cordos_eu  •  22 August 2012, 12:14
Postat de putregaiu pe 21 August 2012, 16:03

Amice, esti bolovan? Cu 2 milioane de dolari nu cumperi nici macar tarlalele pe care s-au facut constructile. Du-te si te culca!

eu iti zic ca in 2004 s-au cheltuit 2 milioane de dolari si 600 de milioane pe securitate. ca or fi 15 astazi, nu ma intereseaza. mi se pare corect sa spuna suma investita la inceputul anilor 2000 nu sa faca ei estimari de genul pt ca nu sunt sigur ca sunt corecte. si inca 5 ti-au mai dat like, penibil.

utaaradan
utaaradan  •  21 August 2012, 20:42

asa se intimpla cind investestu banii in ,,trintori''.

putregaiu
putregaiu  •  21 August 2012, 16:03
Postat de cordos_eu pe 21 August 2012, 15:45

n-au cheltuit 15 milioane de dolari, ce prostii spuneti acolo? 2 milioane de dolari au investit la inceputul anilor 2000 si inca vreo 600 in securitate. vorbiti de sume astronomice care poate s-au bagat acum la Beijing si Londra!

Amice, esti bolovan? Cu 2 milioane de dolari nu cumperi nici macar tarlalele pe care s-au facut constructile. Du-te si te culca!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează