SPORTURI  »  ALTELE  »  ULTIMATE MUDNESS

FOTO Noroi şi râsete » Vara a început frumos pentru amatorii de competiții în stil militar

FINAL CU ZÂMBETE. Plini de noroi din cap pînă în picioare, dar fericiţi ca nimeni alţii - aşa au pozat unii dintre participanţi la finiş +5   FOTO
FINAL CU ZÂMBETE. Plini de noroi din cap pînă în picioare, dar fericiţi ca nimeni alţii - aşa au pozat unii dintre participanţi la finiş

Articol de , - Publicat duminica, 07 iunie 2015 00:00

Cursa cu obstacole de la Mogoşoaia a adunat la start peste 200 de participanţi care nu se tem să se murdărească.

Reţeta a fost simplă.

5 kilometri alergaţi prin pădurile înnămolite, un traseu presărat din plin cu obstacole demne de cel mai dur camp militar. 226 de participanţi care au luat startul pentru a lupta după propriile puteri, pentru propria distracţie.

Premiul cel mare a fost bună dispoziţia, căci la Ultimate Mudness nu au existat învingători sau învinşi. Organizatorii celei de-a doua ediţii a cursei cu obstacole de lîngă Bucureşti şi-au propus să atragă şi mai mulţi nebuni decît anul trecut, pe care nu-i deranjează cantităţile industriale de noroi şi nici căţărările pe pereţi verticali sau mersul tîrîş pe sub sîrme.

La final, furtunul a spălat dovezile efortului. Au rămas amintirile unei zile de vară, plină de aventura unei curse ieşite din comun.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează