SPORTURI  »  ALTELE  »  ALEGERI COSR

Gabriela Szabo a sunat la Federaţii ca să-i asigure voturi lui Alin Petrache la COSR! Alegerile sînt azi, la ora 10

Gabriela Szabo este de două luni ministru TS
Gabriela Szabo este de două luni ministru TS

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 23:49

Gabriela Szabo este acuzată că a făcut lobby pentru colegul său de partid şi a indicat pe cine să trimită FR Tir la scrutinul din 29 mai. Ea neagă vehement.

Campania electorală a unuia dintre candidaţii la şefia COSR a ieşit în ultimele zile din zona de prezentare a programului olimpic şi a intrat în cea a influenţării votului de azi. O parte dintre cele 60 de federaţii cu drept de vot au primit recomandări de la reprezentanţi ai MTS sau angajaţi ai COSR pe cine să delege la Adunarea Generală de alegeri a COSR, fiind indicate numai persoane favorabile lui Alin Petrache.

Două exemple: FR Tir Sportiv şi FR Nataţie. La ambele, preşedinţii se regăsesc pe lista cu membri COSR la capitolul personalităţi. Sorin Babii şi Camelia Potec nu vor putea astfel vota şi în calitate de reprezentanţi ai federaţiilor. Uzanţele îl recomandă să meargă pe al doilea om din federaţie, acesta fiind secretarul general.

Nu şi în cazul lor. Atît Sorin Matei, de la tir, cît şi Viorel Bitang, de la nataţie, nu vor participa la şedinţa COSR. "Vicepreşedintele Maricel Popa mi-a povestit cum a primit un telefon de la ministrul sportului, prin care-i cerea că ar fi bine ca el să fie delegatul federaţiei la COSR", a mărturisit un apropiat al FR Tir.

Înainte de toate, Maricel Popa este secretar de stat în ministerul Economiei. "Este o aberaţie. Nu am dat nici un telefon nimănui. Mai mult, am discutat în minister să rămînem echidistanţi în legătură cu aceste alegeri" a fost reacţia ministrului Gabriela Szabo.

La nataţie, Cameliei Potec i s-ar fi transmis de la COSR că Viorel Bitang ar fi în conflict de interese în calitate de fost soţ al Marianei Bitang! Preşedinta federaţiei a fost sfătuită apoi să o delege pe contabila Daniela Ilieş, care este şi auditorul COSR.

Întîlnire la restaurantul lui Petrache
Mai mulţi preşedinţi de federaţii şi cluburi s-au întîlnit marţi după-amiază la restaurantului lui Alin Petrache, din Parcul Herăstrău. Nu e pentru prima dată cînd "simpatizanţii" candidatului la preşedinţia COSR sînt învitaţi în locaţia respectivă.

Printre cei prezenţi marţi s-au numărat George Boroi, şeful clubului Steaua, Alexandru Dedu, preşedintele FR Handbal, Răzvan Pîrcălab, şeful FR Lupte, Mihai Covaliu, preşedintele FR Scrimă, Ioan Dobrescu, actualul secretar general al COSR, dar şi Alin Petrache.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
supersolo
supersolo  •  30 Mai 2014, 03:51

Din atleta, campioana olimpica si personalitate sportiva recunoscuta pe mapamond ... a devenit pasarica -pasarea...la usa PSD ....cred ca a inceput sa-i placa politica si traficul de influenta ...nu mai are mult pana la puscarie ...chit ca e femeie in toata firea....ar fi pacat sa o vedem manjita din cap pana-n picioare de toti coclenderii aciuati prin federatii...o sa auzim mai tarziu realitatea petrecuta azi...dupa ce se mai linistesc apele...

rexrapidistul
rexrapidistul  •  29 Mai 2014, 11:12

Cu mizeriile voastre scrise la adresa unor mari campioni ai Romaniei va descalificati inca odata! Afirmatii ca "i s-ar fi transmis" nu poate alcatui o certitudine iar prin aberatiile voastre intinati onoarea multor fosti campioni precum cei ce ii citati in ultimul paragraf!

vasilepeter
vasilepeter  •  29 Mai 2014, 10:37

O sportiva mare care se majeste in stilul si jocurile PSD,pacat :( Acuma o inteleg de ce s-a inscris in PSD,nu din naivitate fata de magariile comise de PSD ci pt ca ii place sa aiba putere,sa fie un fel de baroana a sportului,ca avem doar baroni de de regiuni pana acuma

Vezi toate comentariile (5)
Comentează