SPORTURI  »  ALTELE  »  NE PASĂ DE SPORT. POATE PREA MULT.

Gazeta Sporturilor, partener media al COSR pentru centenarul olimpismului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 10 iunie 2014 21:59

Ziarul a solicitat, şi COSR a fost de acord, să facem publică suma contractului. Realizarea albumului ”100 de ani de Olimpism în România” nu va modifica atitudinea independentă a ziarului faţă de forul naţional.

În anul în care ea însăşi aniversează nouă decenii de existenţă, Gazeta Sporturilor se alătură proiectului "100 de ani de Olimpism în România".
Comitetul Olimpic şi Sportiv Român îşi va celebra centenarul pe 12 septembrie printr-un concert de muzică clasică la Ateneul Român.

Invitaţi de onoare vor fi preşedintele CIO, Thomas Bach, predecesorul acestuia, Jacques Rogge, preşedintele comitetului european, Patrick Hickey, şi toţi medaliaţii olimpici ai României.

Gazeta va realiza albumul olimpic, folosindu-şi arhiva unică în sportul românesc de imagini şi de texte, şi va furniza publicitate evenimentului. Contractul dintre ziar şi COSR, finanţat dintr-un program special al CIO, este în valoare de 14.000 de euro. Gazeta a solicitat prin contract ca această sumă să nu fie confidenţială, tocmai ca să o putem publica.

Parteneriatul nu va afecta cu nimic obiectivitatea şi independenţa ziarului, care va păstra o distanţă critică faţă de COSR şi faţă de conducerea acestuia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lssah
lssah  •  11 Iunie 2014, 17:45

ASA DA. TRANSPARENTA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează