SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

Încă un concurs în octombrie pentru David Popovici

David Popovici în acțiune FOTO Raed Krishan
David Popovici în acțiune FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 18:14 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 18:30

David Popovici (19 ani) va participa pe final de lună la Memorialul Marek Petrusewicz”, care va avea loc la Wroclaw, în Polonia.

David Popovici și antrenorul său Adrian Rădulescu au ales să mai pună un concurs în parcursul spre Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni, 5-10 decembrie. 

După ce înotătorul român a debutat în sezonul acesta cu un concurs mic în Elveția, el va merge pe 27 și 28 octombrie în Polonia, la Wroclaw, pentru a participa la „Memorialul Marek Petrusewicz". 

Organizatorii acestei competiții, care se desfășoară în bazin de 25 m, au anunțat pe rețelele sociale prezența românului: „Dacă v-ați închipuit că surprizele s-au terminat, v-ați înșelat. Înainte cu o zi de închiderea înscrierilor vă prezentăm joker-ul. Incredibilul înotător român, deținător al recordului mondial și campion mondial, David Popovici va veni la Wroclaw. Un foc de artificii, nu-i așa?", au scris polonezii.

Concursuri în România

Pe lângă David Popovici, la întrecerea din Polonia mai sunt prezente și alte nume importante ale înotului, printre care sud-africanul Chad Le Clos sau olandezul Arno Kamminga, multiplu medaliați olimpici și mondiali.

În concursul din Elveția de la începutul acestei luni, David Popovici a participat în patru probe: 50, 100, 200 și 400 m liber, impunându-se în toate. 

După întrecerea din Polonia, el va concura la Campionatele Naționale în bazin scurt, care vor avea loc între 9 și 12 noiembrie, în bazinul de la Otopeni.

Utima competiție majoră în bazin de 25 de metri la care David Popovici a participat au fost Campionatele Mondiale, întrecere desfășurată în 2022 la Melbourne, în Australia, acolo unde a cucerit argintul în proba de 200 m liber.

2 medalii în bazin scurtare David Popovici în palmares, un argint mondial la 200 m liber în 2022, la Melbourne, și un titlu european, tot la 200 m liber, la Kazan 2021

Citește și:

Cum a răspuns Alin Petrache când a fost întrebat dacă se gândește la demisie: „Rezultatele pe care le-am avut nu sunt cele pe care ni le-am dorit”
ROMÂNIA
Cum a răspuns Alin Petrache când a fost întrebat dacă se gândește la demisie: „Rezultatele pe care le-am avut nu sunt cele pe care ni le-am dorit”
Directorul turneului Australian Open face un anunț de ultimă oră: „Am vorbit cu Rafael Nadal, mi-a confirmat”
australian open
Directorul turneului Australian Open face un anunț de ultimă oră: „Am vorbit cu Rafael Nadal, mi-a confirmat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează