SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER FIGHT

Provocare gigantică pentru „Tancul Olteniei” » Un colos de aproape 2 metri, adversarul din DFS22

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 10:35 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 10:41

Campion al greilor în Dynamite Fighting Show pentru a treia oară în ultimii 4 ani, Ionuț Iancu, poreclit „Tancul Olteniei” datorită atitudinii sale din ring, va avea parte de un meci spectaculos în luna martie în prima gală DFS din 2024. Marciano Bhugwandass, un surinamez de 1,98 metri și 125 de kilograme, care a luptat inclusiv în Glory, vine în România și vrea să îl oprească pe luptătorul român din drumul spre topul mondial.

Promoția lansată de Cătălin Moroșanu a anunțat că primul eveniment din 2024 va avea loc în luna martie, la Baia Mare, data exactă urmând să fie anunțată săptămâna viitoare. 

Pe lângă un turneu piramidal de 8 într-o singură seară și un meci de titlu intercontinental între Andrei Ostrovanu și americanul Omar Moreno, gala promite și un duel cu adevărat de categoria grea.

Ionuț Iancu vs. Marciano Bhugwandass

Neînvins de mai bine de un an și jumătate, Iancu, recent campion al DFS după o victorie de senzație în marea finală din 2023, atentează la liga mare din kickboxul mondial, fiind la numai câțiva pași distanță de un contract spectaculos. Oponentul său pentru gala de la Baia Mare va fi Marciano Bhugwandass, un surinamez stabilit în Olanda și care are un fizic impresionant: 1,97 m și 120 de kilograme.

Provocare gigantică pentru „Tancul Olteniei” » Un colos de aproape 2 metri, adversarul din DFS22
Ionuț Iancu

Marciano are un meci în semifinalele turneului Glory, iar de curând l-a învins pe fostul challenger la titlul mondial Enfusion, Martin Pacas. Surinamezul are 19 meciuri la profesioniști, pierzând de numai două ori, împotriva a fost doi dintre cei mai buni din lume, cu Levi Rigters și Tariq Osaro.

De partea cealaltă, Iancu Tancul vine după o serie de 4 victorii spectaculoase și înregistrează un palmares de 28 de succese și 9 înfrângeri. Mai scund decât Marciano cu 15 centimetri, Iancu este mai greu cu 5 kilograme decât acesta și e recunoscut pentru croșeele sale devastatoare.

Duelul dintre cei doi va fi un super fight de 3 reprize a câte 3 minute, pentru Iancu fiind considerat un adevărat examen înainte de a face un nou pas spre o promoție mondială.

Citește și alte articole:

Cele mai tari momente din NBA All-Star Game » MVP neașteptat în Indianapolis
All-Star Game
Cele mai tari momente din NBA All-Star Game » MVP neașteptat în Indianapolis
Ave, Cluj Napoca! U-BT a pus mâna și pe trofeul Cupei României, hegemonia continuă. Rapid doar s-a ținut scai de campioană
U-BT Cluj - Rapid București
Ave, Cluj Napoca! U-BT a pus mâna și pe trofeul Cupei României, hegemonia continuă. Rapid doar s-a ținut scai de campioană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează