SPORTURI  »  ALTELE  »  RELAȚIE

FOTO Kim Kardashian, relație exclusivă cu un sportiv celebru: „Până acum a ascuns legătura amoroasă”

Relația dintre modelul Kim Kardashian (43 de ani) și Odell Beckham Jr. (31 de ani), jucătorul celor de la Baltimore Ravens, nu mai este un secret / FOTO: Instagram +14   FOTO
Relația dintre modelul Kim Kardashian (43 de ani) și Odell Beckham Jr. (31 de ani), jucătorul celor de la Baltimore Ravens, nu mai este un secret / FOTO: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 18:55 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 18:59

Relația dintre modelul Kim Kardashian (43 de ani) și Odell Beckham Jr. (31 de ani), jucătorul celor de la Baltimore Ravens, nu mai este un secret.

Apropiații lui Kim și Odell au dezvăluit că cei doi au o relație exclusivă, începută în septembrie 2023. Lucrurile au evoluat în ultimele săptămâni și sunt pregătiți să își asume public legătura amoroasă.

FOTO. Kim Kardashian, relație exclusivă cu un sportiv celebru din Statele Unite ale Americii

+10 FOTO

„Kim are o legătură romantică cu Odell de toamna trecută. A reușit până acum să o țină departe de public. Nu se mai întâlnește cu altcineva în acest moment. Cel puțin prietenii ei asta știu”, au scris cei de la Daily Mail.

Sursa jurnaliștilor britanici a continuat, explicând de ce au păstrat totul secret: „Kim voia să ascundă totul din două motive. Primul este că Odell are un fiu în vârstă de un an cu fosta parteneră, Lauren Woods. Au vrut să elimine orice speculație. 

N-au vrut ca presa să creadă că Odell și Lauren s-au despărțit din cauza ei. Al doilea motiv este o posibilă replică din partea lui Kanye, fostul iubit al lui Kim”.

Kim Kardashian, relație exclusivă cu un sportiv celebru: „Până acum a ascuns legătura amoroasă”
Odell Beckham Jr. alături de Travis Kelce / FOTO: Imago

Odell Beckham Jr. este o figură proeminentă a fotbalului american. Campion NFL în 2021, cu Los Angeles Rams, evoluează din 2023 la Baltimore Ravens.

Citește și alte știri de actualitate:

Apariții inedite pe covorul roșu, alături de Anamaria Prodan. Actrița din filme pentru adulți care a provocat un scandal uriaș în Superliga
LANSARE FILM
Apariții inedite pe covorul roșu, alături de Anamaria Prodan. Actrița din filme pentru adulți care a provocat un scandal uriaș în Superliga
„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”
MONDEN
„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close