SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Magic! "Racheta" Ronnie O'Sullivan a jucat formidabil şi l-a învins pe Judd Trump într-un clasic!

foto: worldsnooker.com
foto: worldsnooker.com

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 10:16

Aseară s-a încheiat noua competiţie din snookerul mondial, "Campionul Campionilor", iar Ronnie O'Sullivan şi-a apărat titlul cîştigat în 2013.

Englezul l-a învins pe mai tînărul său compatriot Judd Trump, scor 10-7, într-un meci care poate fi catalogat ca un clasic.

O'Sullivan a jucat perfect în startul partidei şi s-a distanţat pe tabelă, iar prima sesiune a încheiat-o la 6-3. S-a apropiat chiar la două frameuri de victorie, 8-3, iar totul părea încheiat. Trump nu a fost însă de acord şi a cîştigat 4 jocuri consecutive.

În final, jocul lui Ronnie nu a scăzut în ciuda presiunii lui Judd Trump şi multiplul campion mondial şi-a asigurat un nou trofeu în vitrina şi aşa foarte aglomerată.

O'Sullivan a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din ultima perioadă, reuşind nu mai puţin de 4 breakuri de peste 100 de puncte (125, 134, 137 şi 139), 2 breakuri de peste 80 de puncte şi încă 3 de peste 70. "Am jucat incredibil, am luat 9 frameuri fără ca Judd să aibă vreo soluţie. Sînt bucuros că a revenit la cel mai bun nivel al său", a conchis Ronnie la finalul partidei.

Şi Trump a fost extrem de mulţumit, în ciuda eşecului: "Cred că este pentru prima oară cînd nu sînt supărat că pierd. Dacă jucam cu orice alt adversar aş fi cîştigat categoric, confortabil. Ronnie a jucat extraordinar azi, nu s-a putut mai mult".

VIDEO şi cu cel mai greu break de peste 100 de puncte al turneului, chiar Ronnie O'Sullivan în semifinala cu Ding Junhui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
romanderoman
romanderoman  •  10 Noiembrie 2014, 19:36

jmeker !

der.bomber
der.bomber  •  10 Noiembrie 2014, 14:48

Un adevarat artist!

aly_dinamo
aly_dinamo  •  10 Noiembrie 2014, 13:04

Genial...ca de obicei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează