SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPERKOMBAT

Meciul anului pentru românul devenit erou în China: "Voi face totul să câștig prin KO!"

Daniel Corbeanu promite o partidă de zile mari împotriva lui Wan Xin
Daniel Corbeanu promite o partidă de zile mari împotriva lui Wan Xin

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 11:10

Luptătorul român Daniel Corbeanu, devenit faimos în China după ce a reușit anul acesta să câștige toate meciurile prin KO, a promis, în direct la televiziunea chineză, că își va învinge și în această seară adversarul în main-event-ul galei FF de la Shenzen.

Sportivul Superkombat a obținut toate succesele din 2017 prin KO în prima repriză, cel mai important dintre ele fiind obținut în fața lui Liu Hainan, un sportiv aflat la o categorie superioară de greutate și care nu pierduse niciodată în carieră înainte de limită chiar dacă întâlnire oponenți de legendă precum Buakaw.

De data aceasta, Corbeanu, antrenat de Miki Viel la M Box, va avea cel mai important examen al anului, în fața campionului din 2016 în China la categoria welter, Wan Xin, la rândul lui neînvins în acest an.

"Este cel mai greu meci de până acum, dar voi face totul să câștig prin KO. Deși centura nu e la mine, cred că nu asta e tot ce contează. Sâmbătă, va avea meci greu cu mine”, a declarat luptătorul originar din Timișoara pentru televiziunea din China.

Corbeanu (29 de ani) are o rată a victoriilor prin KO de aproape 70%, deși luptă la categoriile de greutate unde procentajul de meciuri terminate înainte de limită este foarte scăzut. „Este un adevărat erou”, l-a descris presa asiatică pe român după ce l-a învins pe luptătorul Glory, Qinghao Meng.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează