SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

Mesajul care l-a salvat » Înotător medaliat cu aur la Rio, alertat de un fan asupra unei alunițe problematice

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 16:38

Mack Horton, 20 de ani, câștigător al probei de 400 m stil liber la JO de la Rio de Janeiro, a fost avertizat printr-un email de un fan care a semnalat o schimbare de formă și culoare a unei alunițe.

"Toată recunoștința pentru persoana care a contactat staff-ul medical și mi-a comunicat să verific o aluniță de sub gât. Bună observație, foarte bună observație!", este mesajul postat pe Instagram de sportivul australian, însoțit de o fotografie cu bandajul aplicat peste operația la care a fost supus.

 

Shout out to the person that emailed the swim team doctor and told me to get my mole checked out. Good call. Very good call.

A photo posted by uoʇɹoɥ ʞɔɐɯ (@mackhorton) on

Fanul în speță ar fi observat cum în pozele din 2012 alunița buclucașă era mult mai deschisă la culoare și mai mică față de cum apare în fotografiile recente de la Rio, având o culoare mult mai închisă și o dimensiune vizibil mai mare. Acesta l-a avertizat apoi printr-un email pe cvintuplul campion la Campionatul Mondial pentru Juniori din Dubai 2013.

2.000de persoane mor anual în Australia din cauza cancerului la piele

Australia se află în topul țărilor cu grad ridicat de risc de melanom, nu mai puțin de 66% din populație fiind diagnosticată cu această formă de cancer până la vârsta de 70 de ani. Motivul principal este expunerea îndelungată la razele ultraviolete, specialiștii avertizând că melanomul trebuie observat cât mai devreme, altfel existând riscul major de a se răspândi pe întreg corpul.

sursa: dailymail.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează