SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

Michael Phelps a anunțat la ceremonia de introducere în Hall of Fame că va deveni tată pentru a patra oară

Familia Phelps
Familia Phelps

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 20:00 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 15:43

Michael Phelps, 38 de ani, de 23 de ori campion olimpic și de 26 mondial, a fost introdus în International Swimming Hall of Fame, prilej cu care a anunțat că el și soția sa Nicole așteaptă al patrulea copil.

Michael Phelps, 38 de ani, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, a fost introdus, sâmbătă, în International Swimming Hall of Fame.

O distincție în plus pentru orice sportiv, chiar dacă este vorba despre o instituție privată, care găzduiește un muzeu, dar servește și drept punct focal pentru studierea istoriei natației americane și mondiale. 

Fiecare sport are un asemenea organizație care onorează realizările excepționale ale celor care ies în evidență. Alături i-a fost, ca și în perioada activă de sportiv, antrenorul său Bob Bowman, cel care a fost și el introdus în Hall of Fame.

Doar băieți 

Cu acest prilej, Phelps a anunțat că el si soția sa Nicole vor deveni părinți pentru a patra oară. Noul-venit va fi tot băiat. Primul copil al familiei Phelps a fost Boomer, născut în mai 2016, apoi au apărut Beckett în februarie 2018 și Maverick în septembrie 2019.

Michael Phelps a marcat istoria înotului prin performanțele sale realizate într-un interval extins de timp. A cucerit prima sa medalie, cea de aur la 200 m fluture, în 2001, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, și s-a retras din sport după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016.

28 de medalii olimpiceare Michael Phelps în palmares, cele mai multe pentru un sportiv, indiferent de disciplină, din toată istoria JO, el având și recordul pentru cele mai multe medalii de aur, 23

Își anunțase retragerea prima dată după JO de la Londra 2012, dar a revenit asupra deciziei și s-a întors în bazin în 2014.

Citește și: 

Scandal în echipa României de la Mondiale » Antrenorul Patrick Kiens ar fi INTERZIS-O pe Cătălina Ponor!
CM ANTWERP
Scandal în echipa României de la Mondiale » Antrenorul Patrick Kiens ar fi INTERZIS-O pe Cătălina Ponor!
Primele reacții din tabăra României după înfrângerea cu Scoția
CUPA MONDIALĂ
Primele reacții din tabăra României după înfrângerea cu Scoția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează