SPORTURI  »  ALTELE  »  TRIBUNA 0

Mihai Covaliu a clarificat situația lui George Boroi în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia » "Eu nu m-am uitat la partea cu fotbalul"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 21:52

Invitat astăzi la emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, Mihai Covaliu, noul președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a vorbit despre strategia pentru Jocurile Olimpice din 2020 și despre numirea lui George Boroi în funcția de vicepreședinte al COSR.

"Am avut convorbiri cu ministrul Elisabeta Lipă, cu care m-am întâlnit de 2 ori în acest interval. Am convenit ca împreună să lucrăm pentru îmbunătățirea condițiilor care să ne asigure performanța.

Doamna Gabriela Szabo m-a felicitat. Același lucru s-ar fi întâmplat și daca lucrurile stăteau invers. Sportul ar fi avut oricum de câștigat. S-a întâmplat să câștig, iar acum trebuie să mă ahit de îndatoriri", a declarat Covaliu despre primele măsuri luate de la preluarea șefiei COSR.

Întrebat despre numirea în funcția de vicepreședinte a lui George Boroi, fostul campion olimpic a spus: "Eu nu m-am uitat la partea cu fotbalul, ci am fost atent la ce a făcut Boroi la Clubul Sportiv al Armatei, cu celelalte secții. Mărturisesc că și-a făcut bine treaba. Echipa între un stelist și un dinamovist are toate atuurile și oferă siguranță și încredere pentru performanțe viitoare".

Mihai Covaliu a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2000, în proba de scrimă. Este multiplu laureat în competițiile mondiale și europene, devenind campion mondial la Leipzig în 2005 și campion european la Izmir în 2006.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Noiembrie 2016, 18:07

boroi a fost responsabil cu gratarele si pe vremea lui alin petrache ... acum,nah....daca dumneavoastra il considerati util ... e problema dumneavoastra , eu unu sunt convins c-ati fi putut sa gasiti pe cineva mult mai capabil decat boroi "gratar" george. Pofta buna si hai cu 0 medalii la urmatoarea olimpiada !

americanu197
americanu197  •  22 Noiembrie 2016, 09:01

l-au pus pe boroi acolo sa fie siguri ca asta micu respecta planul

427951077389201
Mihai Tanase  •  22 Noiembrie 2016, 08:56

Trebuia sa numeasca pe cineva din generatia sa si cu merite deosebite in sporturile olimpice .Boroi ca sportiv a fost nimeni , iar ca manager a distrus Steaua , si CSA si FCSB .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close