SPORTURI  »  ALTELE  »  SPORT

Nicolae Bănicioiu, aproape de a prelua şefia Ministerului Sportului » Cînd ar putea fi numit în funcţie

FOTO: rtv.net
FOTO: rtv.net

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 20:50

Alin Petrache era favroit să preia şefia Ministerului Sportului, însă în această seară totul a luat o întorsătură categorică.

Conform DolceSport, în proporţie de 99 la sută, Nicolae Bănicioiu va fi noul ministru al sportului în noul guvern, condus de Victor Ponta. Acesta va fi confirmat vineri în funcţie. 

Cine este Nicolae Bănicioiu
Politician în vîrstă de 34 de ani, medic stomatolog din 2005, iar în 2007 a devenit asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila". 

Între 2004 şi 2008, Bănicioiu a fost deputat şi a făcut parte din Comisia pentru învăţămînt, ştiinţă, tineret şi sport. În următorul mandat (2008-2012), el a ocupat funcţia de deputat şi Chestor al Camerei Deputaţilor, anunţă DolceSport.

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (15)
walhalla
walhalla  •  19 Decembrie 2012, 11:59
Postat de viem pe 18 Decembrie 2012, 23:43

Nu trebuie sa faci parte din lumea sportului ca sa fii un ministru capabil! In primul rand trebuie sa fii un bun manager si sa intelegi fenomenul. In al doilea rand, omul e ministrul tineretului si sportului. Carmen Tocala ce a facut la ANST? Nicu Banicioiu este un tanar care s-a remarcat in politica si poate conduce un minister. In Sectorul 4, unde a candidat, a avut mai multe initiative interesante.

Un lingau.

ph81luc
ph81luc  •  19 Decembrie 2012, 10:49

Nu stiu ce poate asta, dar de Alin Petrache am auzit c-ar fi super nesimtit si impins din spate de cineva puternic. Asa ca n-o luati ca pe o tragedie schimbarea asta.

viem
viem  •  19 Decembrie 2012, 00:41

illusionro, uita-te de cand am contul si apoi da verdicte. Ideea e ca nu trebuie sa ai idei preconcepute. Lasa-l pe om o zi, o saptamana, o luna sau cat consideri si apoi poti sa-l judeci. Nu inainte. De la prima vedere,de la primele cuvinte pe care ni le rosteste o persoana,de la primele eschivari incepem sa judecam acea persoana.Tind sa cred ca putini sunt cei care au auzit vorba asta:”nu esti tu in masura sa judeci pe cineva” de aceea judecam. Chiar daca judecam o persoana ar trebui ca in aceasta judecata sa ii gasim dezvinovatiri adik sa gasim la ea numai lucrurile bune nu pe cele rele.In loc sa spunem ca-i proasta am putea spune ca e desteapta sau in loc sa spunem ca e nebuna putem s

Vezi toate comentariile (15)
Comentează