SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL LVII

FOTO O actriță celebră de la Hollywood a rămas doar în bustieră la Super Bowl! Cine a făcut-o să-și dea jos tricoul

Actrița Cara Delevingne (30 de ani) i-a adus un omagiu interpretei Rihanna (34 de ani), chiar în timpul Super Bowl LVII. +10   FOTO
Actrița Cara Delevingne (30 de ani) i-a adus un omagiu interpretei Rihanna (34 de ani), chiar în timpul Super Bowl LVII.

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 18:39 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 19:06

Actrița Cara Delevingne (30 de ani) i-a adus un omagiu interpretei Rihanna (34 de ani), chiar în timpul Super Bowl LVII.

Rihanna a avut un concert impresionant în pauza Super Bowl. Artista a atras toate privirile, iar un mesaj a devenit viral pe rețelele de socializare: „Concertul susținut de Rihanna a fost întrerupt de un meci de fotbal american. Ciudat, dar nu contează”.

Estavana Polman și Van der Vaart, dialog savuros în direct » Produsul românesc INTERZIS fostului fotbalist: „Nu mai are voie!”
INEDIT
Estavana Polman și Van der Vaart, dialog savuros în direct » Produsul românesc INTERZIS fostului fotbalist: „Nu mai are voie!”

Cara Delevingne, în bustieră în timpul Super Bowl

Actrița Cara Delevingne s-a numărat printre cei care au ajutat la mediatizarea mesajului. A fost pe stadion la victorie celor de la Kansas City Chiefs contra lui Philadelphia Eagles, scor 38-35, și a purtat tricoul personalizat. 

+6 FOTO

Cara și-a surprins fanii în momentul în care a ridicat tricoul și a rămas doar în bustieră. A vrut să arate că pe cealaltă parte avea imprimat chiar chipul cântăreței din Barbados. 

Rihanna, spectacol în pauza Super Bowl

Prezentă pentru a doua oară, după 5 ani, la cel mai important eveniment din fotbalul american, Rihanna a surprins întreaga lume, arătând în premieră că este însărcinată din nou, scrie presa internațională.

Cântăreața de 34 de ani, câștigătoare a 9 premii Grammy a apărut însărcinată pe scenă și a cântat timp de 13 minute, ridicând fanii în picioare.

+13 FOTO

Printre melodiile interpretate de Rihanna, care a desch concertul cu piesa „Bitch Better Have My Money” se numără „Where Have You Been”, „Only Girl in the World”, „We Found Love”, „Rude Boy”, „Work”, „Wild Wild”, „Blow it Up”, „All of the Lights”, „Run this Town”, „Umbrella” și „Diamonds”.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Senzațional! Dinamo s-a calificat matematic în play-off-ul pentru „sferturile” Ligii Campionilor la handbal masculin

Hidratare în sticlele-lingouri » Decizia luată de Novak Djokovic și motivul din spatele ei

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  16 Februarie 2023, 19:27

De unde sa stie Freddy cine este actrita ??? Daca ea nu joaca in las fierbinti !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează