SPORTURI  »  ALTELE  »  ORADEA A CÎŞTIGAT TITLUL LA POLO

Oficial, campioni

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Jucătorii de la CSM Leonardo Oradea au primit ieri medaliile de aur pe care şi le asiguraseră încă de la sfîrşitul lunii trecute.

Echipa orădeană a devenit ma­tematic campioană a Ro­mâniei încă dinaintea tur­ne­u­lui de la Bucureşti. Sărbătoarea cea mare a avut loc la Oradea, în Ca­pitală a fost loc de o bucurie pre­gă­tită. În ultimul meci al turneului Su­perligii, disputat ieri, CSM a pier­dut în faţa Stelei cu 9-12. “Noi am sărbătorit la Oradea. Acum ne-am mai pierdut din entuziasm, toc­mai pentru că ştiam că sîntem cam­pioni”, a spus “internaţionalul” Ramiro Georgescu. Pe marginea bazinului Dinamo, jucătorii au pri­mit tricourile de lideri la finalul sezonului, dar şi trofeul de în­vin­gători în Cupa României. Acesta s-a acordat, de asemenea, pe baza celor patru turnee ale Superligii. Gol­geterul campionatului, cu 142 de reuşite, a fost desemnat tot un jucător de la CSM Leornardo Ora­dea, Ramiro Georgescu. “Mă bucur că am ieşit campion şi golgeter, dar întotdeauna e loc de mai bine”, a adăugat poloistul.

Mai uşor decît anul trecut

Pe podiumul de la marginea ba­zinului au mai urcat Dinamo, pe lo­cul doi, şi Steaua, pe poziţia a treia. Pentru CSM Oradea acesta a fost al doilea titlu consecutiv de cam­pioană. “Anul trecut am fost mai entuziaşti pentru că am cîş­ti­gat pe ultima sută de metri”, a mai spus Ramiro Georgescu. Chiar şi aşa, lîngă apă au apărut cîteva sti­cle de şampanie care a fost împrăştiată pe dalele de piatră şi pe tricourile de campioni.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
 •  12 Mai 2008, 12:20

Felicitari pentru al doilea titlu consecutiv si pentru ca i-ati terminat pe mitici. BRAVO.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează