SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE DE TINERET

Primul aur la Singapore: Andrei Munteanu, locul unu în finala de la inele

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Andrei Munteanu a adus prima medalie de aur pentru delegaţia României, prezentă la Jocurile Olimpice de la Tineret care se desfăşoară la Singapore.

Gimnastul român a cîştigat finala de la inele, aparat la care era considerat principalul favorit. Calificat cu cea mai mare notă, Andrei Muneanu a obţinut şi în competiţia de astăzi cel mai mare punctaj, 14.350. Podiumul a fost completat de japonezul Yuya Kamoto (14.200) şi de ibericul Nestor Abad (14.150).

Delegaţia României prezentă la Jocurile Olimpice de tineret a obţinut pînă acum un titlu olimpic ( Andrei Munteanu, inele), două medalii de argint (Alina Rotaru-lungime; Bianca Răzor-400 m) şi două distincţii de bronz (Ioan Prundeanu-simplu vîsle; Răzvan Tudosie-50 m bras, la înot)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
xstream
xstream  •  21 August 2010, 17:40

felicitari romania! asa se face imaginea romaniei,nu cu cea oferita de la fotbal.. felicitari si la cat mai multe!succes si baietilor de la caiac-canoe!

steregr
steregr  •  21 August 2010, 17:36

Jocurile olimpice pentru tineret se desfasoara la Singapore...nu la Vancouver...modificati titlul rosu de deasupra titlului principal...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează