SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

FOTO Mesajul secret afișat de Regină pe ținuta ei » Cum a apărut la evenimentul sportiv al momentului din Marea Britanie

Cum a apărut Regina Camilla la cursa de cai de la Cheltenham // foto: Guliver/GettyImages +36   FOTO
Cum a apărut Regina Camilla la cursa de cai de la Cheltenham // foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 08:35 / Actualizat joi, 14 martie 2024 09:34

Regina consoartă a Marii Britanii, Camilla, și-a făcut apariția miercuri în a doua zi a celui mai important eveniment sportiv al momentului din Marea Britanie, Festivalul de la Cheltenham.

Cursele de cai au o mare importanță în Marea Britanie, având o tradiție îndelungată. Iar familia regală participă de fiecare dată la cele mai importante curse.

Așa s-a întâmplat și miercuri, când Regina consoartă Camilla a venit la evenimentul de la Cheltenham, iar toți ochii au fost pe ea.

FOTO. Cum a apărut Regina Camilla la cursa de cai de la Cheltenham

+32 FOTO

Presa din Marea Britanie a analizat cu atenție apariție soției Regelui Charles, cel care nu a fost prezent, deoarece urmează un tratament medical.

Iar The Sun a descoperit un detaliu inedit afișat de regină. „Mesajul secret din spatele broșei purtate de Camilla” au titrat englezii.

„Mesajul secret din spatele broșei purtate de Camilla”

Care au descoperit că broșa în formă de potcoavă pe care a purtat-o Camila peste paltonul verde este una făcută din patru safire și trei rubine și face trimitere la un nume legendar din istoria curselor de cai.

Broșa este inscripționată cu nume „Minoru”, scris din diamante. Care face referire la unul dintre cei mai importanți cai pursânge pe care i-a avut Regele Edward al VII-lea și care a câștigat mai multe competiții importante.

Calul a trăit 11 ani și a câștigat 7 dintre cele 13 curse la care a participat, inclusiv Derby-ul din 1909, transformându-l pe Regele Edward al VII-lea în primul monarh care câștigă un Derby în timp ce e în funcție.

Festivalul de la Cheltenham este unul dintre evenimentele de tradiție din Marea Britanie, primele curse având loc în 1860. În acest an, 28 de curse au loc între 12 și 15 martie și sunt așteptați aproximativ 70.000 de fani

+32 FOTO

Citește și:

Gică Popescu explică de ce nu i-a cumpărat fiicei lui o mașină mai scumpă: „Nu a făcut nimic. Trebuie să meriți, să muncești”
MONDEN
Gică Popescu explică de ce nu i-a cumpărat fiicei lui o mașină mai scumpă: „Nu a făcut nimic. Trebuie să meriți, să muncești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kordell
kordell  •  14 Martie 2024, 16:43

Am printat poza aia s-o pun pe sticla cu otrava de gandaci .

Misu1950
Misu1950  •  14 Martie 2024, 15:28

Se speriau caii, norocul lor ca au avut "ochelari de cai"...

fibra
fibra  •  14 Martie 2024, 12:58

Ce bine arata Elisabeta a-II-a la 90 de ani.Dumnezeu sa o aiba in paza!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează