SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMA

Revine Roxana Scarlat!

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Roxana Scarlat a reluat pregatirea, sub supravegherea atenta a fiului sau, Tudor-Ioan

Floretista l-a adus pe lume pe fiul sau, Tudor, pe 21 martie. Pe 12 iulie a revenit la pregatirea fizica. "Ultimul asalt l-am avut pe 7 iulie, anul trecut, la Europenele de la Izmir", povesteste sportiva in virsta de 32 de ani. "Acum copilul meu este pe primul loc, dar am dorit sa reincep si antrenamentele", spune Roxana. De multe ori, scrimera il ia cu ea la sala si pe Tudor, in carucior.

Pregatirea a inceput incet-incet. "Inceputul a fost ingrozitor, dar imi doresc mult sa ajut echipa de floreta a Romaniei la Mondialele din toamna. Avem o sansa importanta sa ne calificam si la Olimpiada si nu trebuie s-o pierdem. La individual nu pot promite nimic, e inca devreme", adauga floretista. Roxana Scarlat-Birladeanu se bucura ca a slabit pina aproape de normal dupa nastere. "Sper doar sa ma simt bine si sa nu intervina vreo accidentare, ca sa urmez programul de reintegrare asa cum trebuie", spune Roxana.

Scarlat este multipla medaliata la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale si Europene. Ultimul trofeu obtinut inainte de a-l naste pe Tudor a fost argintul cu echipa, la CE de la Izmir (2006).

"El este acum numarul unu", spune Roxana Scarlat-Birladeanu despre baietelul ei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează