SPORTURI  »  ALTELE  »  CUPA MONDIALĂ

România a debutat la Cupa Mondială cu o victorie spectaculoasă în faţa Iranului » I-au măcelărit!

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Naţionala României a obţinut în faţa Iranului, ieri, la Oradea, cea mai categorică victorie din istorie.

Reprezentativa de polo a României a obţinut aseară, la debutul în Cupa Mondială, cel mai net succes din istorie. În faţa a 1.500 de spectatori, la Oradea, elevii lui Istvan Kovacs au învins cu 26-1 "naţionala" Iranului. Norocul asiaticilor a fost acela că, în repriza a doua, antrenorul ungur al României a scos din bazin titularii, dînd mai mult credit tinerilor. Pînă la pauză românii înscriseseră cîte un gol pe minut, conducînd cu 16-0!

"Ştiam că iranienii nu sînt pregătiţi fizic şi am vrut să facem un joc în care să ne antrenăm pentru următoarele partide, care se anunţă mult-mult mai grele. Nu ne-a interesat însă scorul", a declarat centrul Cozmin Radu. "Meciurile cu Australia şi Spania sînt cele care ne vor arăta nivelul la care ne aflăm acum. Iranienii sînt mult prea slabi", a completat Nicolae Diaconu.

Ramiro Georgescu 5 goluri, Matei, Negrean şi Goanţă cîte 4, Diaconu şi Radu Cozmin cu cîte 3, Creţu 2 şi Iosep 1 au fost marcatorii României în partida cu Iran.

România va întîlni azi, de la ora 17:00, Australia, în cel de-al doilea joc. "Tricolorii" au drept obiectiv la Cupa Mondială atingerea semifinalelor pentru a obţine calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
razvanbrc
razvanbrc  •  28 Iulie 2010, 11:46

Daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa, trimite un mail la [email protected]. Ai un sold de inceput de 26$!

sorinolariu
sorinolariu  •  28 Iulie 2010, 08:12

Ma intreb daca iranienii aia stiu sa inoate... :)

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  28 Iulie 2010, 02:05

HAI ROMANIA!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează