SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE POLO

România a fost învinsă şi de Serbia » Ape tulburi

Românii nu s-au putut opune tăvălugului sîrb Foto: Gabriela Arsenie (Shanghai)
Românii nu s-au putut opune tăvălugului sîrb Foto: Gabriela Arsenie (Shanghai)

Articol de - Publicat joi, 21 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2011 21:52

"Naţionala" a pierdut ieri şi al doilea meci din Grupa B, de data aceasta venind rîndul Serbiei să-i învingă pe "tricolori", scor 5-12.


Elevii lui Istvan Kovacs respiră greu în China. Şi nu e din cauza aerului de la Shanghai, ci din cauza înfrîngerilor. România a pierdut ieri în faţa Serbiei cu 5-12, după ce se înclinase şi în faţa Australiei cu 8-9. Au trecut două meciuri şi poloiştii din România au zero puncte. Ieri aveau o misiune aproape imposibilă în faţa campioanei mondiale Serbia. "Am încercat să respectăm cît mai bine ceea ce ne spusese antrenorul la şedinţa tehnică, din păcate nu ne-au ieşit acţiunile. Am jucat bine o repriză şi jumătate şi după aceea s-au dus la 6-2 într-un minut şi ne-am pierdut un pic cu firea", a explicat Cosmin Radu. Centrul a fost şi golgeterul României, cu 2 reuşite, restul golurilor fiind marcate de Tiberiu Negrean, de Andrei Buşilă şi de Kalman Kadar. "Cred că în atac am tras foarte puţin la poartă, au fost vreo 20 de şuturi. De vreo patru-cinci ori am dat mingea la adversar şi asta contează foarte mult în economia unui meci. În loc să ne punem pe poziţii de şut la poartă, pierdeam mingea sau făceam greşeli", a adăugat centrul.

Poloiştii români trebuie să lase totul în urmă. Mîine, au nevoie ca de aer de o victorie, în meciul cu China (16:00, în direct TVR 2) pentru a avansa în partida pentru "sferturi". Prima clasată din grupă merge direct acolo, în timp ce următoarele două dispută un meci de baraj.

Clasamentul grupei B
1. Serbia 2 2 0 0 29-10 4
2. Australia 2 2 0 0 21-15 4
3. România 2 0 0 2 13-21 0
4. China 2 0 0 2 12-29 0
Următoarele meciuri, vineri, 22 iulie: Serbia-Australia, România-China (16.00, în direct TVR2)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
flafy
flafy  •  21 Iulie 2011, 10:51

este normal ca ne-a batut Serbia doar este campioana mondiala dar nu este normal ca am pierdut cu Australia...

a.t.e.
a.t.e.  •  21 Iulie 2011, 09:58

Toata presa a facut un scandal monstru atunci cand George Gaita era preseditelle federatiei, acum se vad rezultatele....dar voua va pasa de sport ce sa zic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează