SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE POLO

România debutează mîine la Mondialul de polo cu Australia » Vînătoare de "canguri"

Nicolae Diaconu şi coechipierii săi au ocupa locul 7 la ultimul Campionat Mondial, Roma 2009 Foto: Gabriela Arsenie
Nicolae Diaconu şi coechipierii săi au ocupa locul 7 la ultimul Campionat Mondial, Roma 2009 Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 iulie 2011 21:47

"Naţionala" României debutează la Mondialul de la Shanghai în faţa Australiei, luni dimineaţa, la ora 7:10, în direct la TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.RO.


Reprezentativa de polo a României va întîlni luni dimineaţă, la Shanghai, Australia, în meciul de debut la Campionatele Mondiale. Echipa pregătită de Istvan Kovacs face parte din grupa B, alături de Serbia, campioana mondială, Australia şi echipa ţării gazdă, China. "Meciul cu australienii va fi cel mai important. Despre ei nu ştim mai nimic, dar joacă un polo bun. China joacă acasă, dar putem spune că e o grupă accesibilă pentru noi", spune Nicolae Diaconu, unul dintre "tricolorii" de bază ai echipei noastre. "Problema va fi după faza grupelor pentru că ne împerechem cu adversari foarte dificili. Spania, Muntenegru sau Ungaria, toate echipe de top", a continuat Diaconu.

Ungurul de pe banca României e nepăsător. "Cu cine vom juca îmi e indiferent. Noi trebuie să ne concentrăm la meciurile din grupă", a declarat Kovacs.

Cu gîndul la Londra
Tehnicianul nu speră la prea multe de la Mondiale. "Dacă ar fi scris ca naţionala să fie ultima în China, dar să meargă la Olimpiadă, aş prefera să se întîmple aşa. Şi jucătorii ar vrea la fel. Ţelul meu e să ajung cu reprezentativa României la Jocurile Olimpice de la Londra", a încheiat Kovacs.

Programul României în grupa B
18 iulie, ora 7:10 România-Australia
20 iulie, ora 4:30 România-Serbia
22 iulie, ora 16:00 România-China
* prima clasată se califică în sferturi, locurile doi şi trei vor juca în optimi

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează