SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

România, locul doi la "Cupa Dunării", în Slovacia

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Echipa naţională de polo a României a ocupat, duminică, locul doi la Cupa Dunării, de la Kosice (Slovacia), cu un bilanţ de două victorii şi o înfrângere, în ultimul test înaintea Campionatului European din Croaţia. 

Poloiştii tricolori au debutat cu stângul la Cupa Dunării, cedând în faţa Greciei, cu scorul de 11-10 (3-1, 4-1, 2-3, 2-5), dar şi-au revenit în următoarele două partide: 12-6 cu Slovacia (2-0, 3-1, 4-1, 3-4) şi 11-3 cu Marea Britanie (6-0, 1-1, 3-1, 1-1).

Turneul a fost câştigat de Grecia, urmată de România, Marea Britanie şi Slovacia. Pentru poloiştii români, participarea la Cupa Dunării a fost ultimul test înaintea plecării în Croaţia, unde în 29 august debutează Campionatul European. Meciul de debut al României la Europene este programat pentru data de 29 august, de la ora 11.00, în compania Turciei, fiind chiar partida de deschidere a Campionatului European.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează