SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Ronnie O'Sullivan, NEMAIVĂZUT! Demonstrație uluitoare la București: a reușit primul break de 147 de puncte făcut în România

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 09:05

Englezul Ronnie O'Sullivan, 43 de ani, a reușit un break de 147 de puncte, așa-numitul break maxim în snooker, la meciul demonstrativ disputat aseară în București, contra campioanei mondiale en-titre de snooker feminin Reanne Evans.

Performanța este una uluitoare! E primul break de 147 de puncte făcut în România, chiar dacă e la un eveniment demonstrativ.

Ronnie a venit la București la gala disputată la Circul Metropolitan și care îl comemora pe regretatul comentator de snooker de la Eurosport Marius Ancuța.

Un break de 147 de puncte presupune ca fiecare bilă roșie de pe masă să fie jucată în pereche cu bila neagră, după care trebuie introduse restul bilelor colorate. A fost reușit chiar în primul frame din cele 7 disputate contra lui Reanne Evans, într-un meci arbitrat de românul Alex Crișan.

De 5 ori campion mondial, O'Sullivan are o carieră de 27 de ani, timp în care a reușit de „doar” 15 ori breakul maxim în competiții oficiale, record absolut pentru snookerul profesionist. 

vezi și:

VIDEO Gafă rară în timpul semifinalei CM de snooker: „Îmi pare rău, îmi pare foarte rău!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează