SPORTURI  »  ALTELE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

VIDEO Scandal în Polonia, din cauza luptei de MMA dintre falșii Putin și Zelenski: „Ești un idiot!”

Șeful unei promoții de MMA din Polonia a vrut să organizeze o luptă între doi luptători care seamănă cu Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, și Vladmir Putin, cel al Rusiei. +21   FOTO
Șeful unei promoții de MMA din Polonia a vrut să organizeze o luptă între doi luptători care seamănă cu Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, și Vladmir Putin, cel al Rusiei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 19:31 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 19:59

Șeful unei promoții de MMA din Polonia a vrut să organizeze o luptă între doi luptători care seamănă cu Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, și Vladmir Putin, cel al Rusiei.

Antoni Krolikowski, un actor renumit în Polonia, s-a implicat în anul 2022 într-o promoție de lupte, denumită „Royal Division”. Înfruntările sunt caracterizate drept unele ciudate, cu reguli sau personaje inedite. Cea mai recentă idee a fost aprig contestată de opinia publică.

Nikolai Valuev, „Bestia Estului”, atacă Ucraina: „Nu ascundeți crimele regimului de la Kiev!”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Nikolai Valuev, „Bestia Estului”, atacă Ucraina: „Nu ascundeți crimele regimului de la Kiev!”

Sosiile lui Zelenski și Putin, față în față în Polonia

Krolikowski a pus la cale o luptă între două persoane care seamană cu Volodomir Zelenski și Vladimir Putin: „Mereu mi-am dorit să salvez lumea, măcar la nivel simbolic. Pe 30 aprilie vom găzdui o luptă între cei care arată ca oamenii care ar trebui să aibă o discuție serioasă. Toți banii strânși vor fi donați victimelor războiului din Ucraina. Avem un favorit cert în această gală!”.

 A reușit chiar să organizeze prezentarea oficială a luptătorilor, după un scenariu inedit. Copia lui Putin a apărut în scenă arătând cu degetul către cameră și strigând: „Te voi ucide!”. Imitatorul lui Zelenski i-a ieșit în cale: „Îți voi arăta eu ție”. 

Sceneta pusă la cale a stârnit un val critici în Polonia. Mai multe publicații l-au acuzat pe organizator că este rupt de realitate și că nu poate glumi cu astfel de subiecte. Printre constestatari s-a numărat și Kamil Glik, fundașul naționalei poloneze: „Ești un idiot și m-ai plictisit”.

Lupta a fost anulată în urma reacțiilor vehemente. 

VIDEO Hagi, discurs emoționant despre evenimentele din Ucraina

Vezi și alte urmări ale războiului din Ucraina: 

Avertisment direct pentru sportivii ruși: „Schimbarea naționalității e trădare”

Ce plănuiesc rușii? Un înalt demnitar, atac fără precedent: „Fotbalul din Rusia e în moarte clinică. Niște leneși care scuipă, iar noi investim în ei”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
balotelli
balotelli  •  06 Aprilie 2022, 23:04

Am ajuns să ne scandalizăm din orice. Nu m-ar mira dacă în curând am fi sancționați cu amendă în cazu-n care am fi surprinși râzând pe perioada războiului. Pe modelul Vela: Dacă strănută cineva și nu poartă mască, sunați la 112!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează