SPORTURI  »  ALTELE  »  EVENIMENT

Seppe Smits vine în România

smits
smits

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Snowboarder-ul belgian Seppe Smits vine în România pentru a sări, pe 27 martie, peste Hotelul de Gheaţă de la Bîlea Lac.

Seppe Smits, în vîrstă de 19 ani, va efectua, pe 27 martie, de la ora 12.00, o săritură peste Hotelul de Gheaţă. Seppe Smits practică toate disciplinele de snowboard, freestyle, big air, halfpipe şi slopestyle, însă preferatul său rămîne "big air-ul", mai ales că se poate mîndri şi cu titulatura de vicecampion mondial la această disciplină. După săritură, Seppe Smits va face şi o demonstraţie de snowboarding freestyle şi big air pentru cei prezenţi la eveniment.

Pe 18 februarie 2007, Smits a cîştigat prima cursă a Federaţiei Internaţionale de Schi, la slope style, eveniment care s-a desfăşurat la Kopaonik, în Serbia. La debutul său în cadrul Cupei Mondiale, la Landgraaf, în sezonul 2007/2008, Smits a terminat competiţia pe poziţia 39 la big air. Smits şi-a croit primul drum pe podimul mondial la campionatul din 2008/2009, când a cîştigat locul al treilea la big air în Stockholm. La campionatul mondial de snowboarding din 2009, Seppe Smits a cîştigat medalia de argint, devenind astfel vicecampion mondial, la numai 18 ani.

sursa:mediafax

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează