SPORTURI  »  ALTELE  »  PADBOL

Sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial se lansează oficial şi la Bucureşti » Cum te poţi înscrie în competiţie

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 15:52

PADBOL, sportul cu cea mai rapida dezvoltare la nivel mondial, se lanseaza oficial la Bucuresti, sambata, 10 octombrie, de la ora 12:00, in Parcul Herastrau (zona BTT).

Odata cu marea lansare are loc si primul concurs oficial de padbol din Romania, competitie care va alege reprezentanta Romaniei pentru primul turneu international la care vom participa - Cupa Intercontinentala din Insulele Canare (17-22 noiembrie 2015).

La evenimentul din 10 octombrie vor fi prezenti si fostii jucatori ai Stelei, Adrian Neaga, Petre Marin, Valeriu Rachita si Pompiliu Stoica, dar si alti fosti fotbalisti care au jucat Liga 1 si in nationala. Ei vor juca meciuri demonstrative, dar vor participa si in primul concurs oficial de padbol din Romania, acolo unde oricine se poate inscrie. Perioada de inscrieri a inceput si se pot face printr-un mesaj pe pagina de Facebook Padbol Romania sau pe site-ul www.padbol.ro.

Echipele sunt formate din cate doi jucatori, iar castigatorii vor primi sansa unica de a juca pentru Romania la primul turneu international de "tenis cu piciorul intre pereti de sticla" la care tara noastra are drept de participare - Cupa Intercontinentala din noiembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Octombrie 2015, 17:53

...nu vrem sa participam la aceasta mascarada ...acesta nu e sport ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează