SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

VIDEO Super Bowl 2024 are loc pe 11 februarie » Messi apare într-o reclamă la bere

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 14:25 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 14:40

E agitație mare în Las Vegas! Super Bowl 2024 are loc la finalul acestei săptămâni, iar interesul este unul incredibil. Kansas City Chiefs şi San Francisco 49ers joacă pentru mult râvnitul trofeu. Cele două echipe s-au mai întâlnit şi în 2020, când s-a impus gruparea din Kansas

  • Super Bowl LVIII, Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers va avea loc luni, 12 februarie, de la ora 01:30, pe Allegiant Stadium din Las Vegas, Nevada.

Iar până să înceapă cel mai așteptat meci pentru americani, telespectatorii, dar în special spectatorii de pe stadion vor avea parte de un show de gală!

Vedeta muzicii country Reba McEntire va urca pe scena Super Bowl pentru a intona imnul naţional, iar Post Malone va interpreta piesa „America the Beautiful”. 

De asemenea, Andra Day va interpreta piesa „Lift Every Voice and Sing” în cadrul reprezentaţiilor premergătoare meciului.

Din ultimele informații, actorul Daniel Durant va interpreta imnul naţional în limbajul american al semnelor. El îl va urma pe colegul său de distribuţie din filmul „CODA” şi câştigător al premiului Oscar Troy Kotsur, care a acceptat acest rol anul trecut.

Messi va apărea într-o reclamă la bere

Lionel Messi, căpitanul echipei Argentinei, campioana mondială de fotbal, va apărea într-o reclamă pentru o marcă de bere cunoscută cu ocazia Super Bowl-ului LVIII, finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL).

„Sunt foarte mândru să mă alătur Michelob Ultra în campaniile sale pentru Copa America USA 2024, un moment atât de electrizant pentru sportul nostru”, a spus Messi într-un comunicat citat de Agerpres.

Compania Anheuser-Busch Company, lider în producţia de bere, a anunţat că fotbalistul echipei Inter Miami se va alătura campaniei sale prin promovarea produsului său. 

Super Bowl 2024 are loc pe 11 februarie » Messi apare într-o reclamă la bere

În spotul de 60 de secunde, fostul jucător al Barcelonei apare jucând fotbal pe o plajă alături de un câine. El se opreşte din joc la un moment, se duce într-un bar şi cere unei fete care serveşte să-i aducă o bere.

Aştept cu nerăbdare energia pe care fanii din SUA o vor aduce acestei competiţii, experienţe şi atmosferă memorabile
Lionel Messi

Taylor Swift e așteptată la meci

Potrivit presei americane, la finala Super Bowl este aşteptată şi Taylor Swift, iubita jucătorului Travis Kelce, deşi în acea perioadă ea se va afla în Japonia, unde are programate patru concerte, la Tokyo, în cadrul turneului «Eras tour».

+42 FOTO

Singura problemă o reprezintă puținele locuri disponibile pe aeroportul din Las Vegas, orașul-gazdă al meciului. Dar și pe cele din localitățile apropiate, nu mai sunt locuri de parcare pentru avioane! Ceea ce reprezintă deja o mare problemă pentru cântăreața americană Taylor Swift.

Aceasta ar decola din Japonia în jurul orei 22:00, sâmbătă, și, urmare a diferenței de fus orar, ar ateriza în Las Vegas în jurul orei 20:30, ora locală, în aceeași zi. Doar că momentan nu a găsit aeroport unde să aterizeze!

Citește și:

Fosta Miss Univers a intervenit rapid » Ce a făcut înainte de Super Bowl după ce mama iubitului ei s-a plâns că nu are bani de lojă
NFL
Fosta Miss Univers a intervenit rapid » Ce a făcut înainte de Super Bowl după ce mama iubitului ei s-a plâns că nu are bani de lojă
Nemaivăzut de 20 de ani! Ce a decis Joe Biden înainte de finala Super Bowl 2024
SUPER BOWL
Nemaivăzut de 20 de ani! Ce a decis Joe Biden înainte de finala Super Bowl 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează