SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

SUPER BOWL » FOTO Încă o întâlnire între Bouchard și fanul norocos! Cum au apărut îmbrăcați la Super Bowl

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 04:21

A trecut aproape un an de când Eugenie Bouchard a pierdut pariul cu un fan pe twitter la Super Bowl LI și a fost nevoită să iasă la o întâlnire. Cei doi au continuat să se vadă, iar în această dimineață au mers împreună la finala NFL.

În urmă cu un an, John Goehrke a avut curajul să îi ceară o întâlnire jucătoarei de tenis, dacă New England Patriots întoarce finala cu Atlanta Falcons, scor 3-28 în acel moment. Tom Brady a făcut un meci incredibil, iar Patriots a întors rezultatul și s-a impus cu 34-28 după prelungiri.

Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori de atunci și au apărut împreună și la Super Bowl LII. Au venit îmbrăcați cu tricouri ale celor de la Patriots. Bouchard a purtat numărul 28, iar Goehrke a ales numărul 3, aluzie la scorul la care a fost făcut pariul care i-a adus împreună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  05 Februarie 2018, 08:00
Postat de catalynn pe 05 Februarie 2018, 07:16

Patriots au pierdut, si e bine, Tom Brady si Belichick deveniseră deja enervant de plictisitori :-) Ma bucur pt Eagles ca au castigat primul lor titlu. :-)

Salut si stima, Catalin ! Aici nu sunt de acord cu tine. Asa poti sa spui si despre Federer. Dar stim prea bine ca Roger e unic. La fel si Brady pentru tipologia sportivului american . Tom e pe orice lista a marilor sportivi intocmita de americani. Pe buna dreptate.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  05 Februarie 2018, 07:58

de ce ? ca sunt prea buni ?

catalynn
catalynn  •  05 Februarie 2018, 07:16

Patriots au pierdut, si e bine, Tom Brady si Belichick deveniseră deja enervant de plictisitori :-) Ma bucur pt Eagles ca au castigat primul lor titlu. :-)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează