SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Surpriză în polo: campioana din ultimii 5 ani a renunţat la antrenor!

Articol de - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 19:55

CSM Oradea a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Cornel Gordan, pe motiv că parcursul european al echipei a fost sub aşteptări

Surpriză de proporţii la echipa CSM Digi Oradea. Campioana României în ultimele cinci ediţii s-a despărţit de antrenorul Cornel Gordan, cel care a pregătit echipa în toţi aceşti ani în care Oradea a devenit regina poloului românesc. Dacă oficialii clubului s-au ferit să confirme informaţia care a făcut ieri înconjurul redacţiilor, lumină a făcut chiar antrenorul Cornel Gordan. "Clubul a decis să caute alt antrenor. Nu mi s-a comunicat de ce şi nici nu am cerut detalii. Fiecare club îşi stabileşte strategia, iar antrenorul este cu munca. Dacă am vreun regret? Nu, nu am. Când câştigi toate meciurile, ce regrete să ai?".

Gordan afirmă că că nu a fost surprins de decizia conducerii clubului. "Un antrenor trebuie să aibă bagajele făcute şi atunci când câştigă şi atunci când pierde. Asta este situaţia. Ca să apreciezi pe cineva trebuie să ai un termen de comparaţie. Pentru mine vine ca o mănuşă. O să-i văd şi pe alţii ce pot. Poate vor reuşi să facă mai multe".

"Să arate şi alţii ce pot"
Tehnicianul pare decis să nu mai continue în polo. "Încă nu ştiu ce voi face. Am jucat până la 37 de ani şi 17 ani am antrenat. Am două titluri naţionale ca jucător şi cinci ca şi antrenor. Consider că e de ajuns. Mă declar satisfăcut de ce am realizat. Nu mă mai zbat să fac ceva în polo. Să arate şi alţii ce pot".

Chiar dacă a dominat de o manieră impresionantă Superliga Naţională, oficialii clubului ar fi fost nemulţumiţi de parcursul european al CSM Digi, care s-a oprit şi în acest an în faza sferturilor de finală ale Cupei LEN, şi de atmosfera tensionată existentă în lot.

Conducerea CS Municipal a dat de înţeles că va explica motivele despărţirii de Cornel Gordan într-o conferinţă de presă programată săptămâna viitoare.

Cine îi va lua locul lui Gordan? Cel mai probabil un antrenor importat din campionatul maghiar. Cel mai vechiculat nume este al lui Toth Laszlo (43 de ani), ultima dată la Szentes, care este triplu campion olimpic ca şi jucător cu nationala Ungariei.

Într-o altă ordine de idei, internaţionalul Tiberiu Negrean a semnat un precontract cu echipa maghiară Szolnok.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează